Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://pelastetaansuomenlapset.fi. Vetoomuksemme allekirjoittajat löydät sivuiltamme. Sähköpostiosoitteemme on info@pelastetaansuomenlapset.fi.

Yhteydenottolomake

Voit lähettää meille yhteystietosi ja viestisi yhteydenottolomakkeen kautta.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Kenelle jaamme tietosi

Emme jaa tietojasi ulkopuolisille. Mikäli annat nimesi julkaisuluvan, julkaisemme nimesi sivuillamme. Mikäli toimitat meille myös kuvasi, julkaisemme myös kuvan nettisivuilla.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Säilytämme lähettämäsi tiedot vain niin pitkään kuin on tarpeen.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet lähettänyt viestin yhteydenottolomakkeen kautta, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.