Usein kysytyt kysymykset

Tällä sivulla käsitellään useimmin kysyttyjä kysymyksiä Pelastetaan Suomen Lapset -kampanjaan liittyen. Laajemmista aiheiden käsittelyistä tulee omat artikkelinsa myöhemmin. Tämä osio kannattaa lukea ennen mahdollista palautetta/kehitysideoita.

Pelastetaan Suomen Lapset -kampanja syntyi, kun joukko suomalaisia lääkäreitä löysi toisensa ja päätti tehdä yhdessä Vetoomuksen lasten ja nuorten koronarokotusten estämiseksi. Taustalla oli suuri huoli lasten terveydestä kokeellisten geeniteknologisten injektioiden vuoksi.

Tämän vetoomuksen tueksi perustettiin Pelastetaan Suomen Lapset -kampanja. Nyt mukana on lääkäreiden lisäksi hoitajia, tutkijoita ja kaikenlaisia hyväsydämisiä kansalaisia vapaaehtoisesti auttamassa.

Jokainen voi tulla mukaan Pelastetaan Suomen Lapset -kampanjaan omalla tavallaan. Jos koet, että lasten ja nuorten osalta on paras toimia turvallisesti ja harkiten, olet tervetullut mukaan!

Jokainen voi allekirjoittaa Vetoomuksen lasten ja nuorten koronarokotusten estämiseksi Adressit.comissa.

Tämän lisäksi terveydenhuollon ammattilaiset (lääkärit, hoitajat, tutkijat ym) voivat lähettää tietonsa sivuillemme Tule Mukaan -kohdan kaavakkeella.

Hyviä tapoja ja lakia noudattaen jokainen voi myös jakaa tietoa kampanjastamme ja julkaisuistamme kaikkialle. Olemme avoinna kaikenlaiselle yhteistyölle. Jos kiinnostuksesi heräsi, laita viestiä (info@pelastetaansuomenlapset.fi)

On olemassa paljon tieteellistä näyttöä, jonka valossa lasten ja nuorten koronarokotusten riskit ylittävät mahdolliset hyödyt. Julkaisujamme tukemaan liitämme lähdeviitteitä eri tutkimuksista, joihin kannattaa tutustua. Lääkäreillämme on vankka usko tieteeseen – riippumaton tiede on ihmiskunnan pelastus.

Kuitenkin historia tuntee loputtomasti tapauksia, jolloin raha ja valta ovat saaneet estettyä tieteellisten faktojen hyväksymisen, jopa vuosisatojen ajan. Esimerkiksi tupakka, DDT ja Talidomidi ovat olleet ”turvallisia” ja maapallo litteä jne. Aina näissä on uusia löydöksiä paljastavia tiedemiehiä ja -naisia pilkattu ja sensuroitu, kunnes lopulta on tiede voittanut.

Maailmalla tuhannet lääkärit ja tutkijat ovat puhuneet aiheesta, nyt on suomalaisten aika.

Toivomme mahdollisimman monen kollegan tukea, kuten myös kaikkien muiden terveydenhuollon ammattilaisten ja kansalaisten, sillä asia täytyy nostaa julkiseen keskusteluun äärimmäisen nopeasti.

Tiedostamme, että harvalla työssäkäyvällä lääkärillä tai kansalaisella on aikaa perehtyä syvällisesti rokoteasioihin vapaa-ajalla, mutta pyydämme niin tekemään. Tämä on asia, josta omatunto ei jätä rauhaan tulevaisuudessa, jos nyt katsoo muualle.

Emme tiedä löytyykö mistään ”puolueetonta” tietoa, mutta jokaisen kannattaa tutustua monipuolisiin lähteisiin. Jos on esimerkiksi ollut pelkästään lääketeollisuuden sponsoroimien uutislähteiden yksipuolisen, lähes mainostamiseen verrattavan viestinnän varassa, kannattaa tutustua riippumattomiin lähteisiin. Näitä voisivat olla esimerkiksi

Pelastetaan Suomen Lapset -kampanja ei ota vastuuta näiden sivustojen kaikkien julkaisujen oikeellisuudesta, vaan suosittelee jokaista tekemään omaa tutkimustaan monipuolisesti ja kriittisesti.

Suuret mediajättiläiset kuten Facebook, Google, Youtube ja Twitter ovat tulleet koronan aikana tunnetuksi siitä, että nämä pyrkivät sensuroimaan kaikki rokotekriittiset julkaisut. Maailman huipputason lääkäreitä ja tutkijoita on sensuroitu ja bännätty ja todisteita poistettu globaaliin kirjarovioon verrattavasti. Vielä toistaiseksi vähemmän sensuroituja ovat olleet esimerkiksi DuckDuckGo-hakukone ja Bitchute ja Tokentube -videoalustat.

Suosittelemme jokaista äitiä ja isää tutustumaan esiin nostamiimme asioihin kaikessa rauhassa. Mitään kiirettä lasten ja nuorten koronarokottamiselle ei ole.
Ymmärrämme että korona-ajan uutisointi on voinut saada pelon luotua monen mieleen, mutta tässäkin tapauksessa on syytä rauhoittua ja toimia rationaalisesti. Lapset sairastavat korona-infektion pääasiassa lievänä ja pärjäävät kyllä vahvan luontaisen immuniteettinsa ansiosta.

Sen sijaan hätäily kokeellisen geeniteknologisen injektion kanssa, minkä pitkäaikaisseurauksista kukaan ei tiedä, voi olla kohtalokasta.

Vaikka pyrimme pyrimme tarkastamaan julkaisujemme paikkansapitävyyden, aina voi virheitä itse asiassa tai suomennoksessa tapahtua. Näistä toivomme ystävällistä palautetta, jotta pääsemme korjaamaan virheemme.

Kampanja on toiminut tähän asti yksittäisten lääkäreiden säästöillä. Jos ja kun kampanjan kasvaessa tarvitsemme lisärahoitusta, myös tällöin pyrimme säilyttämään riippumattomuutemme rahoituslähteitä valitessa.

Toisin kuin monet eri hierarkioissa korkealle nousseet, me emme ota käskyjä mistään, olemme lahjomattomia lääkäreitä. Toimimme kaikessa omantuntomme ja lääkärinetiikkamme ja -ammattitaitojemme johdattamina.

Näin väittävät ”faktantarkastajat” yms saavat monesti suuria määriä rahaa rokoteteollisuudelta. Esimerkiksi FactCheck.org -järjestöä rahoittaa lääketeollisuutta miljardeilla omistavat tahot. Rokotteita lobbaava Bill ja Melinda Gatesin säätiö sponsoroi hyvin avokätisesti kaikenlaisia tahoja koronarokotteiden mainostamiseen korvamerkityllä rahalla. ”Sen lauluja laulat, kenen leipää syöt.”

Pelastetaan Suomen Lapset edistää julkista ja riippumatonta tieteellistä keskustelua tärkeistä ja sensuroiduistakin aiheista. Mikään tieto ei tapa, joten on parempi tutustua tietoon monipuolisesti ja vasta sen jälkeen päättää oliko se hyödyllistä vai disinformaatiota.

Pelastetaan Suomen lapset

Lastemme terveyden ja elämän puolesta – allekirjoita vetoomus!