PSL Raportti 29.9.2023

LASTEN SEKSUAALINEN TURMELEMINEN ON ESTETTÄVÄ

Jaa linkkiä: https://pelastetaansuomenlapset.fi/lasten-seksuaalinen-turmeleminen-on-estettava/

Suomalainen media on herännyt Saksan esikoulujen harjoittamaan lasten seksualisointiin:

”Saksan julkisissa palveluissa on tapahtunut uusi seksuaalinen vallankumous”, kertoo Die Welt. Kouluihin on nyt ripustettu lapsille suunnattuja propagandajulisteita sukupuolenvaihdosta varten, ja yhä useammissa päiväkodeissa on otettu käyttöön tiloja, joissa lapset voivat oppia masturboimaan.

”Osavaltioissa on tapahtunut eräänlainen sukupuolten tasa-arvopoliittinen vallankumous”, Die Welt toteaa ja kertoo, että suuntaus on erityisen suosittu Nordrhein-Westfalenin osavaltiossa.

Uusissa masturbointihuoneissa pikkulapsia rohkaistaan koskettelemaan itseään seksuaalisesti ja osallistumaan seksileikkeihin muiden lasten kanssa.

Osavaltion mukaan huoneet ”antavat lapsille vapauden kokeilla lapsenomaista seksuaalisuutta”.

Rheinbergissä sijaitsevassa päiväkodissa esikoulunopettajat valmistavat lapsia ”leikkimään lääkäriä” ja ”tutkimaan toisten lasten kehoja”, Die Welt kertoo. Lapset voivat valita, mitä muita lapsia he haluavat ”tutkia” ja tehdä sen sitten ”varovasti”. Päiväkoti on myös laatinut säännöt, joiden mukaan lapset eivät saa ”työntää esineitä” mihinkään tutkittavaan ruumiinaukkoon.

Bild-lehden mukaan eräs Hannoverissa sijaitseva päiväkoti on julkaissut oppaan siitä, miten päiväkodin lasten seksihuoneessa edistetään seksuaalista aktiivisuutta.

”Kaikki lapset, erityisesti esikoululaiset, ovat tietoisia laitoksen paikoista, joissa alastomuutta ja kehon tutkimista voidaan harjoittaa”, oppaassa sanotaan.

Nordrhein-Westfalenissa vain Vaihtoehto Saksalle -puolue (AfD) vastustaa uutta painotusta sukupuolen vaihtoon, itsetyydytykseen ja seksin harjoittamiseen esikouluissa.

Osavaltiota hallitsevalla vihreällä puolueella ei ole mitään ongelmia ohjelman kanssa.

”Lasten seksuaalista käyttäytymistä ei voida estää”, sanoi Josefine Paul, osavaltion lapsista, turvapaikka-asioista ja maahanmuuttajien kotouttamisesta vastaava vihreä ministeri Die Weltille.

Tässä suorat linkit Saksan lehtiin:

https://www.bild.de/bild-plus/regional/hannover/hannover-aktuell/raum-fuer-doktorspiele-geplant-aufstand-gegen-sex-spiele-in-der-kita-84520888.bild.html

https://www.welt.de/politik/deutschland/plus247015710/Sexualkunde-Wo-Maenner-Babys-gebaeren-und-Mann-und-Frau-tabu-sind.html

Alla oleva linkki tuo valaistusta seksualisoinnin alkujuuriin, jonka taustalla on YK:n ja WHO:n ajama agenda lasten seksuaalisen hyväksikäytön sallimiseen ja pedofilian normalisointiin. Otsikko suomeksi kuuluu “Lapsilla tulisi olla seksipartnereita” – YK:n agenda pedofilian normalisoimiseksi.

Lasten seksuaalinen aktivoiminen on lasten viattomuuden hyväksikäyttöä ja heidän kehonsa koskemattomuuden riistoa. Sillä on vaikutuksia koko tulevaan elämään, jonka se voi pilata herkän intiimialueen tullessa revityksi.

Pelastetaan Suomen Lapset -riippumattomat lääkärit ja tutkijat
https://www.pelastetaansuomenlapset.fi 
info@pelastetaansuomenlapset.fi 

Jaa eteenpäin:

Samankaltaiset artikkelit