Tiedote 23.11.2021

Tieteelliset faktat ja lahjomattomat tilastot osoittavat, että koronarokotteet eivät vähennä koronavirusinfektioita, tartuntoja, sairaalaan joutumisia tai kuolemia, vaan rokotteet tappavat enemmän ihmisiä kuin pelastavat (Viite 1, Viite 2, Viite 3).

Asia on niin päivänselvä, että Yhdysvaltalainen huippututkija Steve Kirsch on luvannut miljoonan dollarin palkkion sille, joka osoittaa edellämainitun vääräksi (Viite 4). Terveysviranomaiset ympäri maailman, myös Suomessa, väittävät kuitenkin edelleen silmät kirkkaina rokotteiden olevan tehokkaita ja turvallisia, ummistaen täydellisesti silmänsä kiistattomille faktoille.

Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäriryhmä on erittäin huolissaan siitä, että edellämainitusta huolimatta Suomessakin suunnitellaan rokotusten keskeyttämisen sijaan 5 – 11 -vuotiaiden lastenkin koronarokotusten aloittamista. Korona ei ole lainkaan vaarallinen tämänkään ikäisille lapsille, mutta rokotukset tulevat aiheuttamaan heillekin runsaasti vakavia haittoja ja kuolemia.

Steve Kirschin kollegoineen laskelmien mukaan yhden 5 – 11 -vuotiaan lapsen koronakuoleman estämiseksi on rokotettava 630.775 lasta, ja estäessään tuon yhden koronakuoleman rokotteet tappavat 117 lasta (Viite 5, Viite 6, Viite 7). Laskelma perustuu varsin kornservatiiviseen arvioon, jonka mukaan joka 41. rokotehaitta ilmoitetaan rekistereihin (Viite 8).

Nuorten ja lasten rokotehaitoista erityisen suuri huoli liittyy sydänlihastulehdukseen (myokardiitti) ja sydänpussin tulehdukseen (perikardiitti), joiden odotetut esiintymismäärät ja viikon sisällä toisesta koronarokotuksesta todetut määrät Yhdysvalloissa on esitetty seuraavassa CDC:n (yhdysvaltain THL) laatimassa taulukossa (Viite 9):

Näitä sydänvaivoja esiintyy siis merkittävästi normaalia enemmän alle 30-vuotiailla tytöillä ja naisilla, sekä alle 50-vuotiailla pojilla ja miehillä. Erityisen hälyttävää on niiden esiintyminen alle 25-vuotiailla pojilla ja miehillä, joilla rokote näyttää lähes satakertaistavan riskin. Mikä olennaista, 5 – 11 -vuotiailla lapsilla näiden sydänvaivojen yhteyttä koronarokotuksiin ei ole edes tutkittu (Viite 10).

CDC:n havaintoja tukee elävästä elämästä kantautuneet erittäin huolestuttavat tiedot näiden sydänvaivojen yleisyydestä urheilevilla nuorilla. Koronarokotusten aloittamisen jälkeen huippu-urheilijoilla tapahtui 4 kk sisällä enemmän vakavia sydänvaivoja kuin aiemman 20 vuoden aikana yhteensä, mikä tarkoittaa sitä, että tapausmäärät ovat kasvaneet yli 60-kertaisesti (Viite 11).

Edellämainittuun nojaten, olisi edesvastuutonta alkaa rokottamaan 5 – 11 -vuotiaita rokotteella, jonka odotetaan tappavan heistä 117 jokaista yhtä estettyä koronakuolemaa kohti. Sen lisäksi, että Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäriryhmä vaatii ettei näiden lasten rokottamista aloiteta, vaadimme tehottomien ja terveydelle haitallisten koronarokotusten välitöntä keskeyttämistä kaikissa ikäryhmissä.

Kehotamme jokaista, joka väittää tämän kirjoituksen sisältävän valheellista tietoa, vastaamaan Steve Kirschin miljoonan dollarin haasteeseen ja hakemaan häneltä “helpon miljoonan” pois. Haasteen voi tehdä viitteestä 4 löytyvien ohjeiden avulla. Jokainen joka ei tätä tee ja silti väittää Kirschin olevan väärässä menettää täydellisesti uskottavuutensa.

Viitteet:

 1. Rokotetuilla 251-kertainen viruskuorma rokottamattomiin verrattuna
 2. Subramanian and Kumar: Increases in covid-19 are unrelated to vaccination levels
 3. Toby Rogers: All-cause-mortality skyrockets in 2021
 4. Steve Kirsch: $1M vaccine safety bet
 5. Toby Rogers: What is the NNTV for covid vaccines
 6. Steve Kirsch: We will kill 117 kids to save one child with covid vaccines
 7. Mikko Laakso: Pfizer-piikillä jokseenkin huono hyöty-haittasuhde
 8. Kirsch et al: Estimating the number of covid vaccine deaths in America
 9. CDC: Myopericarditis following COVID-19 vaccination, updates from VAERS
 10. Pfizer: Ei tutkimustietoa 5-12 vuotiaiden sydänlihastulehdusriskeistä
 11. Steve Kirsch: Over a 60x increase in pro sports adverse events
Jaa eteenpäin:

Samankaltaiset artikkelit