Lehdistötiedote 21.8.2021

Julkaisuvapaa heti

Pelastetaan Lapset -kampanja päivittää nimeään välttääkseen väärinkäsityksiä. Uudeksi nimeksi valittiin Pelastetaan Suomen Lapset. ”Nimellä ei ole väliä, tärkeintä on pelastaa lapset”, lääkäriryhmä toteaa.  

Maanantaista 23.8.2021 lähtien uusi kotisivuosoite on www.pelastetaansuomenlapset.fi

Uusi sähköpostiosoite on info@pelastetaansuomenlapset.fi

Myös sosiaalisen median kanavat päivitetään uuden nimen mukaisiksi.

Kaikki muu kampanjassa säilyy ennallaan. Edelleen tavoitteena on suojella lapsia ja nuoria erittäin riskialttiilta ja kokeellisilta geeniteknologisilta koronarokotteilta ja näiden vaarallisilta haittavaikutuksilta. Lääkäreiden pyörittämä kampanja tuo jatkossakin riippumatonta tiedettä päättäjien, virkamiesten ja kansalaisten ulottuville: ”Tarve puolueettomalle tiedolle on kova, sillä tähän mennessä julkisuudessa on pyörinyt lähinnä asiantuntijat, joilla on vahvat eturistiriidat lääketeollisuuden suuntaan.”

Pelastetaan Suomen Lapset on kampanja on tullut todella suosituksi viime viikkoina. Kampanjan vetoomuksen lasten ja nuorten koronarokotusten estämiseksi on allekirjoittanut noin 50 lääkäriä, 500 terveydenhuollon ammattilaista sekä 10 000 kansalaista tukiadressin muodossa. 

Toivomme paljon allekirjoituksia ja julkista tukea kampanjalle, jotta saadaan huomio tärkeimpään: erikoislääkäreidemme FIMEA:lle ja THL:lle lähettämään kirjeeseen koronaan ja rokotusten turvallisuuteen liittyen. Kunnes viranomaiset pystyvät osoittamaan nämä keskeneräiset ja ennätysmäisesti vakavia haittoja aiheuttaneet geeniteknologiset injektiot turvallisiksi, koko suomalaisen väestön rokottaminen täytyy välittömästi keskeyttää.

Yhteistyöterveisin

Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäriryhmä

info@pelastetaansuomenlapset.fi 

Jaa eteenpäin:

Samankaltaiset artikkelit