Pelastetaan Suomen Lapset -lääkärijärjestö osallistui Maailmanlaajuiseen mielenosoitukseen (WWD 10.0)

Pelastetaan Suomen Lapset -lääkärijärjestö

Kliinisen mikrobiologian erikoislääkärin, lääketieteellisen mikrobiologian dosentin Tamara Tuumisen puhe 19.11.2022:

Hyvät kuulijat,

Kiitos kutsusta puhua tässä tärkeässä tilaisuudessa. Aluksi ajattelin, että puhuisin väärälle yleisölle, sillä olemme samanmielisiä. 

Meidän tulisi kaiketi puhua niille, jotka eivät vielä ole tajunneet, mitä on tapahtunut kolmen viimeisen vuoden aikana. Meiltä on viety itsemääräämisoikeus.

Harkittuani asiaa, suostuin kuitenkin puhumaan tässä mielenosoituksessa, koska nimenomaan te voitte kertoa eteenpäin Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäri- ja tutkijaryhmän aktiviteeteista. Käykää katsomassa sivuamme pelastetaansuomenlapset.fi, levittäkää tutkittua tietoa, kirjeemme viranomaisille ja myös heidän vastauksensa.

Peruskysymyksemme kampanjassa on ollut alusta alkaen: Miten on perusteltu se, että kokeellisia injektioita oli pakko antaa koko väestölle? Mikä tutkimustieto puoltaa injektioiden tehokkuutta ja turvallisuutta, etenkin lapsille, jotka eivät sairasta KORONATAUTIA VAKAVASTI JA JOIDEN RISKI KUOLLA INFEKTIOON ON ALLE 0.01 PROMILLEA.

Olemme erityisen kiinnostuneita siitä, miten injektioampullien laaduntarkkailu on toteutettu Euroopassa. Tästä olemme kolme kertaa pyytäneet Euroopan Lääkevirastoa, EMA:a esittämään meille laaduntarkkailuraporttinsa. Kaikki yritykset ovat kuitenkin valuneet hiekkaan. Heidän vastauksensa ovat olleet silkkaa poliittista jargonia. Tämä kertonee siitä, ettei EMA:lla ole mitään näytettävää. Näköjään he luottavat puhtaasti valmistajien vakuutuksiin siitä, että heidän tuotteensa ovat tutkittuja ja turvallisia.

Sitten ”rokotuskampanjan” alun on julkaistu yli 1000 kansainvälistä vertaisarvioitua tutkimusta tiedelehdissä. En kuitenkaan ole nähnyt ainoatakaan tieteellistä tutkimusta, joka osoittaisi mantran ”injektiot ovat tehokkaita ja turvallisia” paikkansa pitäväksi.

Kyseisiä preparaatteja tuskin edes voi kutsua rokotteiksi, sillä rokotteiden tulisi estää taudin kulkua, mitä ei ole tapahtunut koronapiikkien kohdalla. Ei tarvitse olla lääkäri tai tutkija ymmärtääkseen koko tämän sirkuksen tragikomiikkaa. 

Ihmiset juoksevat piikkien perään kuin narkomaanit samalla pitäen naamareita kasvoillaan. Naamarit ovat täysin kelvottomia estämään virustartuntoja, mutta vähentävät sisäänhengitetyn hapen määrää ja nostavat hiilidioksidipitoisuutta kehossa.  

Jotkut henkilöt pelkäävät kuollakseen tulla toisten ihmisten lähelle, halata, kätellä, hymyillä ja pitää yllä normaalia katsekontaktia toisiin ihmisiin. 

Ihmisten käyttäytymisen muutos on tapahtunut verorahoillamme toimivan valtamedian ansiosta, joka on aamusta iltaan rummuttanut koronakuolleiden määrästä, tehohoitopaikkojen riittämättömyydestä ja taudin tappavuudesta. Media on lietsonut hysteriaa, pelkoa, ahdistuneisuutta ja epätoivoa. Ihmisistä on tehty zombeja. Uusi ilmiö – ”zombomania”.

Nyt on tullut täysin selväksi, että koronapiikit ovat tehottomia epidemian hallitsemisen kannalta. Ne ovat jopa hyvin vaarallisia, koska ne ovat aiheuttaneet lapsille ja nuorille myokardiitteja ja perikardiitteja (sydänlihaksen ja sydänpussin tulehduksia). Myokardiitti ei ole koskaan lievä tauti ja parantuessaankin jättää sidekudosta, joka heikentää sydämen toimintaa ja voi lyhentää henkilön elinikää.

Äkkikuolemat, joita todetaan hyväkuntoisilla urheilijoilla, ovat itse asiassa vähäoireisen myokardiitin seurausta. Ei voi väittää, ettei tästä vakavasta komplikaatiosta ole tietoa.

Nämä kyseiset injektiot voivat aiheuttaa vuotoa ja samanaikaisesti verihyytymätaudin (VITT- Vaccine Induced Thrombocytopenic Thrombosis), joka on hyvin vakava komplikaatio.

Pitkäaikaisista haitoista emme vielä tiedä. Nimittäin, piikkien vaikutus lasten tulevaan hedelmällisyyteen on erittäin suuri huolenaihe. Eläinkokeissa on todettu, että lipidinanopartikkelit, joihin mRNA on pakattu, hakeutuvat munasarjoihin ja kiveksiin.

Kyseiset preparaatit voivat laukaista autoimmuunitauteja, jotka ovat epätoivottuja immuunireaktiota omia kudoksia vastaan.

Preparaatit on yhdistetty suurentuneeseen syöpäriskiin. Monissa maissa on todettu harvinaisten, hankalahoitoisten ja nopeasti etenevien syöpien määrän kasvua.

Preparaatit heikentävät immuunijärjestelmää, ja omaavat käytännössä negatiivisia vaikutuksia vielä neljänkin kuukauden jälkeen. Tämä tarkoitta sitä, että ns. ”rokotettu” henkilö sairastuu COVID-19-tautiin ja muihinkin hengitystietauteihin ei rokotettuja henkilöitä useammin.

Preparaatit voivat aiheuttaa elimistön latenttina olevien infektioiden aktivoitumista, kuten esim. EBV- ja herpesvirusinfektion aktivoitumisen.

Preparaattien aiheuttamaa immuniteetin heikennystä kutsutaan ”Vaccine Acquired Immune Deficiency Syndrome” (VAIDS). Tämä tilanne vastaa kliinisesti sitä, mitä elimistössä tapahtuu, kun saadaan HIV-infektio.   

Nanokokoisia lipidipartikkeleita tunkeutuu aivoveriesteen läpi eli ne pääsevät aivoihin. Siellä ne voivat aiheuttaa tulehdusta ja pitkällä tähtäimellä edistää hermostoa rappeuttavien tautien syntyä.

Injektion saamisen seurauksena voi olla aivojen hiussuonien vaurioituminen ja mikrohyytymät. Mikäli verihyytymiä syntyy aivojen otsalohkoissa, rokotetun ihmisen personallisuus voi muuttua sillä tapahtuma muistuttaa kliinisesti lobotomiaa, jota ”mengeleläiset lääkärit” ovat harrastaneet niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissakin. 

Väite, että mRNA-geenipätkä olisi elimistössä vain lyhyen aikaa, hajoaisi elimistössä nopeasti, ei pidä paikkaansa. Käytännössä ei ole tarkkaa tietoa siitä, miten kauan se voi elimistössä vaikuttaa. Preparaateissa ei käytetä luonnollista mRNA:ta vaan nämä ns. ”rokotteet” perustuvat synteettiseen biologiaan, jossa eräs nukleotidi, uridiini on korvattu elimistölle täysin vieraalla nukleotidilla, pseudouridiinilla.

Ampullien sisältö on aiheuttanut monissa lääkereissä ja tutkijoissa hämmennystä. Vaikuttaa siltä, että rokote-erät ovat laadultaan hyvin heterogeenisia. Ne voivat sisältää epäpuhtauksia, raskasmetalleja ja mahdollisesti jopa itsestään kasautuvia nanopartikkeleita.

Piikitysvimma on tehnyt suurta vahinkoa. Noin 80 % väestöstämme on saanut näitä toksisia preparaatteja. Nürnbergin koodia on rikottu sillä ihmisiltä ei ole pyydetty tietoon perustuvaa kirjallista suostumusta ennen osallistumistaan tähän globaaliin kliiniseen kokeeseen. 

Luottamus terveydenhuoltoviranomaisiin on kärsinyt dramaattisesti. 

Ennen kaikkea muuta, ihmisten terveyttä on heikennetty. Terveyshaittoja on ennennäkemätön määrä.

Terveydenhuoltojärjestelmä on saatettu kriisiin.

Merkittävimpänä seurauksena tästä vimmatusta rokotuskampanjasta pidämme elävinä syntyneiden lasten määrän dramaattista laskua ja väestön ylikuoleisuutta, joka on myös tämän mielenosoituksen teemana.  

Ylikuolleisuus on todennäköisesti seurausta mRNA-teknologiaan perustuvista injektioista, sillä tutkimalla niiden immunologisia mekanismeja voidaan selittää monia terveyshaittoja. Tätä ilmiötä ei enää voi lakaista maton alle. Kaikkein huolestuttavinta on se, että terveitä nuoria ja keski-ikäisiä perusterveitä aikuisia kuolee. Ilmiö on maailmanlaajuinen. Vaadimme tämän ilmiön perinpohjaista tutkimusta. Suosittelen teille kaikille katsottavaksi Pelastetaan Suomen Lapset -lääkärijärjestömme erikoislääkäri Rauli Mäkelän haastattelun ylikuolleisuudesta.

Vaadimme, että piikittäminen lopetetaan välittömästi

Rokoteampullien sisältöä, sekä eri komponenttien vaikutuksia tulee tutkia riippumattomien tutkijoiden voimin.

Lopuksi haluaisin varoittaa, että Pfizerin toimitusjohtaja Bourla ja hänen kaltaisensa alkemistit valmistavat myös muita mRNA-pohjaisia tuotteita, kuten influenssa- ja RS-virus-injektioita. Niitä ei tulisi käytää. RS-virusinfektio on erityisesti pikkulasten ja vanhusten riesa. Näin väestökadon edistämistä harrastavat alkemistit pääsevät käsiksi kaikista heikoimpiin ihmisryhmiin.

Toivon, että te, hyvät kuulijat, selittäisitte kanssaihmisillenne näiden piikkien vaaroja, jolloin saatatte pelastaa ainakin lapsia uusilta piikityksiltä. 

Juutalaiset sanovat ”pelastamalla yksi elämä – pelastetaan tuhansien elämä”.

Kiitos kaikille.

Tamara Tuumisen puhe pdf-tiedostona: WWD 10.0 – Tamara Tuumisen puhe 19.11.2022

Pelastetaan Suomen Lapset -lääkärijärjestö
https://www.pelastetaansuomenlapset.fi 
info@pelastetaansuomenlapset.fi 

Jaa eteenpäin:

Samankaltaiset artikkelit