PSL Tiedote 24.1.2023

Jaa tätä linkkiä: https://pelastetaansuomenlapset.fi/asiantuntijat-paljastavat-totuuden-covid-pandemiasta/

ASIANTUNTIJAT PALJASTAVAT TOTUUDEN COVID-PANDEMIASTA!

Läkaruppropet-konferenssin lehdistötilaisuus nyt katsottavissa PosiTV:stä!

Pelastetaan Suomen Lapset -riippumattomien lääkäreiden ja tutkijoiden järjestö oli mukana verkostoitumassa kansainvälisesti tunnettujen tutkijoiden, aikaisemmin lääkefirmoissakin rokotekehittelyssä mukana olleiden lääkäreiden ja muiden asiantuntijoiden kanssa Läkaruppropet-konferenssissa Tukholmassa 21. – 22.1 2023.

Jos kaipaat jo moneen kertaan rikollisiksi todettujen lääkeyhtiöiden rahoituksesta riippumattomien, kansainvälisestikin tunnettujen lääkäreiden ja tutkijoiden välittämää totuudellista tietoa koronaviruspandemiasta, näistä koronarokotteiksi kutsutuista, mutta oikeasti jo kiistattomasti hyvin vahingollisiksi todetuista geeniteknologisista injektioista, Maailman terveysjärjestön (WHO) ja mm. USA:n tiedustelupalvelujen ja muiden globaalien toimijoiden rikoksista ihmisyyttä vastaan tässä maailmanlaajuisessa skandaalissa eli suunnitellussa koronaviruspandemiassa, PosiTV esittää nyt makupaloja siitä, mitä tuleman pitää sen konferenssiin liittyvissä jatkolähetyksissä.

Läkaruppropet-konferenssin lehdistötilaisuudessa puhujat esittäytyvät ja kertovat tiivistetysti esim. seuraavista aiheista:

  1. Rokotehaittoja kokeneiden miljoonien ihmisten äänet tulee saada kuuluviin ja kaikkien tietoon.
  2. Hallitusten tulee panostaa rokotehaittojen tutkimukseen sen sijaan, että laittavat miljoonia siihen, että kaikki saadaan “rokotettua” näillä vahingollisilla injektioilla.
  3. Rokotettujen oikein suoritetut ruumiinavaukset ovat kiistatonta todistusaineistoa koronapiikkien tappavuudesta: “Solut eivät valehtele!”
  4. Bill & Melinda Gates Säätiön 250 miljoonan lahjukset mediayhtiöille.
  5. USA:n tiedustelupalvelujen osallistuminen riippumattomien tahojen jakaman totuudellisen tiedon sensuroimiseen.
  6. Kuinka esim. konferenssin asiantuntijat puhuivat aikaisemmin valtamedioissa useastikin erilaisista aiheista, mutta yhtäkkiä helmikuussa 2020, samanaikaisesti kaikkialla maailmassa, heidät leimattiin hulluiksi ja heidät sensuroitiin täydellisesti valtamediasta.

Katso PosiTV:n lähetys ruotsalaisten kollegoidemme järjestämän Läkaruppropet- konferenssin lehdistötilaisuudesta 21.1.2023: https://positv.fi/videot/lehdistotilaisuus-lakaruppropettin-seminaarista-tukholmasta/

Ystävällisin terveisin,

Pelastetaan Suomen Lapset -lääkärit ja tutkijat
https://www.pelastetaansuomenlapset.fi 
info@pelastetaansuomenlapset.fi 

Jaa eteenpäin:

Samankaltaiset artikkelit