PSL Tiedote 14.3.2023

Jaa linkkiä: https://pelastetaansuomenlapset.fi/totuutta-etsivat-asiantuntijat-posi-tvn-haastateltavina-tukholman-laakarikonferenssissa-2/

Totuutta etsivät asiantuntijat Posi TV:n haastateltavina Tukholman lääkärikonferenssissa – 2!

Tukholman Läkaruppropet-konferenssissa 21. – 22.1.2023 puhuneet totuutta etsivät asiantuntijat kertovat näkemyksensä koronapandemiasta, siihen liittyvistä strategioista ja siitä saaduista opeista ja seurauksista.

Näiden rohkeiden ammattilaisten ja asiantuntijoiden; lääkäreiden, tutkijoiden, juristien ja journalistien näkemyksillä on merkitystä, sillä jotkut heistä ovat ns. sisäpiiriläisiä eli ovat työskennelleet lääkevirastoissa tai lääkeyhtiöissä, ovat tehneet itse tutkimusta ja ennen kaikkea, ovat etsineet totuutta valtavirtanarratiivin takaa ja pyrkineet tiedottamaan suurta yleisöä löydöksistään.

He ovat kohdanneet sensuuria, mustamaalaamista, uhkailua ja jotkut ovat tulleet myös haastetuiksi oikeuteen totuudellisen ja eettisesti oikean toimintansa vuoksi. He eivät saa miljoonabonuksia eivätkä palkintoja, vaan päinvastoin, tekevät tätä työtä talkoovoimin riskeeraten uransa ja elämänsä — meidän kaikkien hyväksi.  

PosiTV ei epäröi harjoittaa valtavirrasta poikkeavaa journalismia ja onkin yksi harvoista uutiskanavista, joka tuo toisenlaista näkökulmaa niin koronapandemiaan kuin muihinkin tärkeisiin päivän polttaviin aiheisiin.

PosiTV on nyt julkaissut lisää Tukholman Läkaruppropet-konferessissa 21. – 22.1.2023 olleiden asiantuntijoiden haastatteluja suomenkielisellä tekstityksellä.

Osana muuta lähetystä:

*Phillip Kruse – sveitsiläinen lakimies (35:04 – 45:25): https://positv.fi/videot/uutiset-55/

Erikoishaastatteluissa:

*Pierre Kory – keuhko- ja tehohoitolääkäri: https://positv.fi/videot/erikoishaastattelu-pierre-kory/

*Heiko Schöning – lääkäri: https://positv.fi/videot/erikoishaastattelu-heiko-schoning/

*Per Shapiro – toimittaja: https://positv.fi/videot/erikoishaastattelu-per-shapiro/

Katso myös: Totuutta etsivät asiantuntijat PosiTV:n haastateltavina – 1

Katso kaikki luennot Läkaruppropet-sivustolta englanniksi: https://lakaruppropet.se/international-conference-pandemic-strategies/

Lisää haastatteluja on tulossa…

Ystävällisin terveisin,

Pelastetaan Suomen Lapset -riippumattomat lääkärit ja tutkijat
https://www.pelastetaansuomenlapset.fi 
info@pelastetaansuomenlapset.fi 

Jaa eteenpäin:

Samankaltaiset artikkelit