Lehdistötiedote 9.8.2021

Pelastetaan Lapset -kampanja syntyi, kun joukko lääkäreitä oli huolissaan suunnitelmista injektoida myös lapsiin ja nuoriin koronarokotteina harhauttavasti mainostettuja geeniteknologisia injektioita. Koska lapset ja nuoret ovat hyvin immuuneja koronalle ja esim. yksikään alle 30-vuotias Suomessa ei ole kuollut Covid-19 tautiin, lääkärit kokivat järjettömäksi altistaa lapsia injektoitavalle ihmiskokeelle, jonka pitkäaikaisseurauksia kukaan ei tiedä. Lapsia on myös turhaan peloteltu vanhusten tartuttamisesta – he eivät sitä tee ja injektio ei sitä estä. Pelastetaan Lapset -kampanja muotoutui lääkärien perustaman kaikille avoimen vetoomuksen ympärille, jonka tarkoitus on estää lasten ja nuorten koronarokotukset. Vetoomus on kerännyt valtavan määrän allekirjoituksia.

“Alkuperäinen huolestuneen äidin tekemä Pelastetaan Lapset -kuva, josta lääkärien perustama kampanja sai inspiraation nimeensä”

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/27dcc9cc-4c37-4744-ba2e-a49d5a841a52

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/pelastakaa-lapset-ry-harmistui-lahes-samanniminen-sivusto-keraa-laakarien-allekirjoituksia-lasten-koronarokotusten-estamiseksi-nimi-ei-voi-olla-vahinko/8207250#gs.7wklzm

Lääkäreiden kampanjalla ei yhteyttä hyväntekeväisyysjärjestöön

Pelastetaan Lapset -nimi syntyi, kun eräs lääkäreistä törmäsi netissä vaarallisista koronarokotuksista huolestuneen perheenäidin tekemään kuvaan, jossa oli teksti ”Pelastetaan lapset”.

Nimellä ja kampanjalla ei ole mitään tekemistä perinteisen hyväntekeväisyysjärjestön Pelastakaa Lapset Ry:n kanssa. Nimien läheisyyttä ei vastakkaisista lokaväitteistä poiketen mietitty, vaan ainoastaan oli tarkoituksena saada käyttöön lyhyt ja iskevä nimi, joka kuvastaisi heti kampanjan tarkoituksen.

Koska koronan hoitoon rokotteiden hyvää mainetta väärinkäyttävät geeniteknologiset injektiot ovat tappaneet ja vammauttaneet maailmanlaajuisesti ennätysmäärän ihmisiä, koemme Pelastetaan Lapset -nimen olevan juuri sopiva viranomaisten, vanhempien ja lasten herättelemiseen. Mikään miedompi nimi ei riitä.

Riippumattoman tiedekeskustelun puolesta

Mielestämme globaali valtakoneisto puskee lääketeollisuuden miljardien ja lahjottujen korkeimpien päättäjien suurella voimalla puutteellisesti testattuja ja uuden teknologian kokeellisia injektioita kaikkialle, pyrkien luomaan kymmenkertaisia tuottoja luovan rahantekoautomaatin.

Me Pelastetaan Lapset -kampanjan n. 50 lääkäriä, joista osa toimii anonyymeinä, olemme riippumattomia asiantuntijoita ja meillä on hyvät tarkoitusperät. Olemme lähettäneet mm. Sosiaali- ja terveysministeriöön oman lausuntomme sekä sen tueksi laajan tiedepohjaisen kirjeen Fimeaan ja THL:een. https://pelastetaansuomenlapset.fi/fimea-thl-kirje/ Jokainen voi tutustua näihin sivuillamme ja todeta ettemme todellakaan ole mikään disinformaatio-sivusto. Mitä eniten toivomme, on tiedepohjainen julkinen keskustelu koronainjektioiden turvallisuudesta – me olemme valmiit, uskaltavatko viranomaiset vastata haasteeseen?

Kaikki yhteistyöhön lasten pelastamiseksi

Pahoittelemme Pelastetaan Lapset -kampanjamme samankaltaista nimen valikoitumista ja siitä mahdollisesti aiheutunutta mielipahaa Pelastakaa Lapset Ry:lle ja sen kannattajille. Samassa yhteydessä haluamme valaista asiaa laajemmin, sillä molempien ollessa lasten asialla, tieteelliset todisteemme voisivat hyvinkin saada heidänkin valtavan kannattajamääränsä tukemaan tärkeää asiaa. Nimittäin jos lapset ja nuoret kuolevat tai vammautuvat laajamittaisesti näiden geeniteknologiainjektioiden myötä, suurin osa esim. Pelastakaa Lapset Ry:n hienosta vuosien työstä on mennyt surullisesti hukkaan. Talvivaaran Pohjois-Euroopan suurinta ympäristökatastrofia emme pystyneet estämään, toivottavasti edes tämän ”Vuosisadan suurimman terveyskatastrofin”. Haemme laajaa yhteistyötä lasten pelastamiseksi.

Liitteenä: KIrje Fimeaan ja THL:ään

Haastattelupyynnöt ja yhteistyöehdotukset:

info@pelastetaansuomenlapset.fi 

Yhteistyöterveisin

Pelastetaan Lapset -tiimi

Jaa eteenpäin:

Samankaltaiset artikkelit