PSL Tiedote 27.10.2022

Kaikki haluavat tietää mitä mRNA-injektioneste sisältää

Pelastetaan Suomen Lapset -lääkärijärjestö

Kaikki haluavat tietää: Mitä mRNA-injektioneste sisältää?

Joka ikisen ihmisen intressissä on tietää, mitä heidän omaan kehoonsa tai lastensa tai läheistensä kehoon ruiskutetaan! Tämä onkin asia, jota me Pelastetaan Suomen Lapset -lääkärijärjestön lääkärit ja tutkijat olemme jo aikaisemmin tiedustelleet niin Suomen kuin Euroopankin lääketurvallisuusviranomaisilta.

Saimmeko me kunnollisia, konkreettisia, tieteellisesti tutkituun tietoon perustuvia vastauksia? – Emme saaneet. Viranomaisten vastaukset sisälsivät ainoastaan tavanomaista poliittista jargonia.

Näitä mRNA-geeniteknologisia piikkejä on maailmanlaajuisesti mainostettu turvallisiksi ja hyödyllisiksi. Väitettiin niiden estävän virustartuntoja. Vähän aikaa sitten ei voinut osallistua yhteiskunnan kaikkiin toimintoihin ilman tätä piikkiä, ja todistaakseen “vaarattomuutensa kanssaihmisille” piti näyttää “Rokotuspassia”. Tietyille ammattiryhmille piikki on yhä PAKOLLINEN, jotta saa pitää työpaikkansa.

USA:ssa CDC on 20.10.2022 hyväksynyt suurimman osan USA:ssa tarjotuista COVID-“rokotteista” osaksi virallista lasten ja nuorten rokotusohjelmaa. Ei ole kaukaa haettua olettaa, että EU:n vastaavat viranomaiset haluavat seurata perässä.

EU:ssa on kuitenkin noussut suuri SKANDAALI Pfizerin edustajan myönnettyä COVID-komission käsittelyssä, että lääkeyhtiö EI ollut ennen mRNA-injektioidensa markkinoille laskua edes tutkinut, estävätkö heidän “koronarokotteensa” tartuntoja! Tämähän oli perusteena “Rokotuspassien” käyttöönotolle. Toinen SKANDAALI on Euroopan komission presidentin Ursula von der Leyenin ja lääkeyhtiöiden välisten miljardisopimusten sisällön pimittäminen Euroopan jäsenvaltioiden kansalaisilta. Katso meppien lehdistötilaisuus Euroopan Parlamentissa 11.10.2022 https://www.youtube.com/watch?v=2jTgDj7uiX8.

Pelastetaan Suomen Lapset -lääkärijärjestö tekee tärkeää työtä VAATIESSAAN viranomaisia esittämään kunnollisia vastauksia tekemiinsä yksinkertaisiin laatukysymyksiin. Ottaen huomioon lääkeyhtiöiden monet yritykset pimittää tietoa (oikeuden päätöksella pfizerin rokotteen haittavaikutusten todelliset määrät julkisiksi) ja viranomaisten viittaukset vain lääkeyhtiöiden rahoittamiin tutkimuksiin,

ME PELASTETAAN SUOMEN LAPSET -LÄÄKÄRIJÄRJESTÖN RIIPPUMATTOMAT LÄÄKÄRIT JA TUTKIJAT EHDOTAMME FIMEA:lle, ETTÄ SUOMEEN PERUSTETAAN RIIPPUMATON TUTKIJARYHMÄ, JOKA TUTKII NÄIDEN mRNA-KORONAROKOTEAMPULLIEN TODELLISEN SISÄLLÖN. TÄMÄ EI OLE KOHTUUTON VAATIMUS, SILLÄ FIMEA:n VELVOLLISUUS ON VALVOA LÄÄKETURVALLISUUTTA SUOMESSA.

Lue PSL:n laaduntarkkailua käsittelevä kirje 23.10.2022 FIMEA:lle tästä: PSL 7. kirje FIMEA:lle laadunvalvonnastaje 23.10.2022

Vastaamme mielellämme haastattelupyyntöihin ja annamme lisätietoa viranomaisille ja medialle.

Ystävällisin Terveisin,

Pelastetaan Suomen Lapset -lääkärijärjestö
”PSL – Se lääketeollisuuden rahoituksesta riippumaton tieteellinen toimija”

www.pelastetaansuomenlapset.fi
info@pelastetaansuomenlapset.fi

Jaa eteenpäin:

Samankaltaiset artikkelit