PSL Tiedote 15.3.2023

Ovatko THL:n virkamiehet laiminlyöneet virkavelvollisuutensa?

Jaa linkkiä: https://pelastetaansuomenlapset.fi/ovatko-thln-virkamiehet-laiminlyoneet-virkavelvollisuutensa/

Pelastetaan Suomen Lapset -riippumaton lääkäri- ja tutkijaryhmä on tehnyt KANTELUN OIKEUSKANSLERILLE THL:n ASIATTOMASTA VASTAUKSESTA LÄÄKÄRIRYHMÄN KYSYMYKSIIN koronarokotusten vaikutuksista suomalaisten fertiliteettiin, raskauteen ja syntyvän lapsen terveyteen.

Oikeuskanslerille jää nyt päätettäväksi, ovatko THL:n virkamiehet laiminlyöneet virkavelvollisuutensa, kun he eivät suostu asiallisesti vastaamaan terveydenhuollon ammattilaisille, kuten PSL:n lääkäriryhmälle.

PSL on pyrkinyt rakentavaan keskusteluun Suomen päättäjien ja terveysviranomaisten kanssa aina kesästä 2021 alkaen, kun lasten ja nuorten COVID-19-koronarokotusten aloittaminen tuli julkisesti puheeksi. Minkäänlaista järkevää puolueetonta keskustelua ei ole päässyt syntymään koko aikana median myötäillessä täysin ns. virallista COVID-19-pandemianarratiivia. PSL onkin lähettänyt lukemattomia kirjeitä niin viranomaisille, päättäjille kuin muillekin toimijoille.

“Vielä tähän päivään mennessä meille ei ole esitetty yhtäkään järkevää LÄÄKETIETEELLISTÄ PERUSTETTA massiivisen COVID-19-koronarokotuskampanjan läpiviemiselle; varsinkaan lasten ja nuorten, tai raskaana olevien naisten piikittämiselle näillä geeniteknologisilla injektioilla.

Vielä tähän päivään mennessä meille ei ole esitetty LÄÄKETIETEELLISIÄ TODISTEITA COVID-19-injektioiden hyödyistä eikä turvallisuudesta, tai mustaa valkoisella laadunvalvontaprosessien asianmukaisuudesta. Koko kirjeenvaihtomme niin viranomaisten, päättäjien kuin muidenkin toimijoiden kanssa on ollut täysin hedelmätöntä.”

On oikeustoimien aika.

Kirjeenvaihto:

Ystävällisin terveisin,

Pelastetaan Suomen Lapset -riippumattomat lääkärit ja tutkijat
https://www.pelastetaansuomenlapset.fi 
info@pelastetaansuomenlapset.fi 

Jaa eteenpäin:

Samankaltaiset artikkelit