Kirjeen LIITE PDF Vaccine Death Report (Sorensen & Zelenko 9/2021) luettavissa:
https://pelastetaansuomenlapset.fi/wp-content/uploads/2021/10/Vaccine-Death-Report.pdf

Arvoisa kansanedustaja,

Olemme seuranneet pitkään hämmentyneenä Suomessa toteutettuja koronatoimia, viimeisimpänä lasten rokottamista ja koronapassin valmistelua. Vastustamme koronarokotuksia ja koronapassia, mutta emme siksi että olisimme rokotevastaisia tai salaliittoteoreetikkoja, vaan siksi, että Suomessa (sen paremmin kuin missään muuallakaan) ei ole, eikä ole koskaan ollut mitään yleisvaarallista koronapandemiaa, joten minkäänlaisiin erityistoimiin kuten maskisuosituksiin, yhteiskunnan rajoitustoimiin, massarokotuksiin tai koronapasseihin ei ole koskaan ollut mitään lääketieteellisiä perusteita.

Vastustamme niitä myös siksi, että koronarokotteet ovat osoittautuneet tehottomiksi, niiden pitkäaikaishaittoja ei ole ollut äärimmäisen nopean käyttöönottoaikataulun takia mahdollista tutkia, ja niistä on jo nyt raportoitu rokotehaittarekistereihin erittäin suuri määrä vakavia haittoja ja kuolemia (ks. liite). Korostamme että rokotteet eivät ole valmiita tuotteita vaan ne ovat keskeneräisiä, eikä niillä siksi ole lopullista täydellistä hyväksyntää, jonka niiden valmistajat arvioivat saavansa aikaisintaan vuonna 2023.

Rokotteiden tiedetään jo nyt tuhoavan luontaisen immuniteetin, minkä seurauksena rokotetut sairastuvat todennäköisemmin koronaan sekä muihin hengitystieinfektioihin kuten influenssaan, ja myös sairastuvat niihin todennäköisemmin vakavasti. Koska rokotteet eivät estä rokotettua saamasta koronatartuntaa tai levittämästä virusta, heistä kehittyy vaarallisten virusmuunnosten tehtaita sekä koronan ns. supertartuttajia. Tästä on jo vahvoja viitteitä useissa korkean rokotekattavuuden maissa, joissa koronatilanne on pahempi kuin koskaan aiemmin.

Lisäksi useat lääketieteen johtavat asiantuntijat pelkäävät, että rokotteet tulevat aiheuttamaan valtavan määrän kuolemia ja vakavia haittoja lisäämällä mm. veren hyytymishäiriöitä ja sydänlihastulehduksia, hedelmättömyyttä, syöpää ja dementiaa. Pelko on vähintäänkin aiheellinen, perustuen vahvaan tutkittuun tietoon rokotteiden vaikutusmekanismista. Näin ollen, päinvastoin kuin julkisuudessa esitetään, korkea rokotuskattavuus vaarantaa kansakunnan terveyden.

Sinun tulisi nyt ymmärtää, että näyttö kaikesta edellämainitusta on niin täydellisen kiistaton, että kukaan oikea rehellinen asiantuntija ei voi olla sitä ymmärtämättä.

Kehotammekin nyt Sinua pohtimaan sitä, miksi sadattuhannet lääketieteen asiantuntijat, lääkärit ja tutkijat, mukaan lukien useat nobelistit, ottavat valtavan henkilökohtaisen riskin ja vaarantavat maineensa ja uransa nousemalla maailmanlaajuisesti rokoteteollisuutta vastaan kyseenalaistamalla koronapandemian olemassaolon ja vastustamalla rokotuksia ja koronapassia.

Muistutamme Sinua vielä myös siitä, että tähtitieteellisiä voittoja koronarokotteilla tekevä rokoteteollisuus on aiemmin tuomittu toistuvasti miljardiluokan rangaistuksiin järjestäytyneestä rikollisuudesta, kuten lääkkeiden tehon liioittelusta, lääkehaittojen salaamisesta, sekä johtavien terveydenalan päättäjien ja asiantuntijoiden lahjonnasta. Tässä globaalissa liiketoiminnassa esiintyy siis todistettavasti valtavasti epäeettisyyttä ja laittomuuksia, joita ruokkii se, että se tekee omat voittonsa hyödyntämällä eri maiden terveydenhuoltojärjestelmiä.

On päivänselvää, että ainoa syy maskisuosituksiin, yhteiskunnan rajoitustoimiin, massarokotuksiin ja koronapasseihin on rokoteteollisuuden myynninedistäminen ja voitontavoittelu. Tarkempaa tietoa asiasta löytyy seuraavassa linkissä olevasta kirjoituksesta Korruptiopandemia, johon toivomme Sinun perehtyvän huolella.

Kehotamme nyt Sinua, muun muassa oman poliittisen urasi kannalta, perehtymään huolella myös oheisessa linkissä Letter-and-Notice-of-Liability olevaan asiantuntijalääkäreiden kirjeeseen EMA:lle ja Euroopan parlamentin jäsenille, sekä kuuntelemaan ajatuksella ja sisäistämään huolella mm. Volkswagenin päästöskandaalin paljastaneen saksalaisen lakimiehen Reiner Fuellmichin tuore haastattelu: Reiner Fuellmich interview. Haastateltuaan reilun vuoden aikana toistasataa maailman johtavaa lääketieteen ja muiden tieteenalojen asiantuntijaa Fuellmich on koonnut maailmanlaajuisen useista sadoista lakimiehistä koostuvan armeijan, joka on ilmoittanut koronahuijauksen olevan historian törkein ja vakavin rikos ihmisyyttä vastaan. Heillä on tästä kiistattomat todisteet.

Rokotehaittoihin liittyen toivomme Sinun vielä tutustuvan liitteenä olevaan tuoreeseen raporttiin, jonka alkusanat kuuluvat: The purpose of this report is to document how all over the world millions of people have died, and hundreds of millions of serious adverse events have occurred, after injections with the experimental mRNA gene therapy. We also reveal the real risk of an unprecedented genocide.

Muistutamme Sinua vielä, että olet Suomen kansanedustaja. Sinä vastaat toiminnallasi – ja toimimattomuudellasi – Suomen kansalle.Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka olemme EU:n jäsenmaa ja siinä asemassa pyrimme toimimaan EU:n ohjeistusten mukaan, Sinun tehtäväsi on puolustaa Suomen kansalaisten terveyttä ja hyvinvointia kaikin mahdollisin keinoin, silläkin uhalla että se tarkoittaisi EU:n antamien ohjeistusten noudattamatta jättämistä. Kansalaisten painostaminen rokotettavaksi tarpeettomalla, tehottomalla ja terveyden vaarantavalla rokotteella on törkeä rikos ihmisyyttä vastaan.

Lopuksi toivomme että Sinä ymmärrät, että mikäli hyväksyt koronapassin, vaarannat koko Suomen Kansan terveyden ja kansakuntamme tulevaisuuden. Mikäli maailman johtavien lääketieteen asiantuntijoiden tieteellisiin faktoihin perustuvat pelot rokotteiden haitallisuudesta osoittautuvat todeksi, kuten nyt jo tähän mennessä rokotehaittarekistereihin ilmoitettujen alati kasvavien haittailmoitusmäärien sekä liitteenä olevan raportin perusteella näyttää, saatat ymmärtämättömyyttäsi osallistua kansanmurhaan.

Jos koskaan niin nyt kannat suurinta mahdollista omantunnon vastuuta päätökselläsi!

Suomen Kansan suojelemisen puolesta

Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäriryhmä
– Riippumattoman Tieteen Puolestapuhuja
pelastetaansuomenlapset.fi

Jaa eteenpäin:

Samankaltaiset artikkelit