Lääkärilehti pysyy linjalleen uskollisena ja kieltäytyy julkaisemasta mitään koronarokotteiden ongelmia paljastavia tutkimuksia. Tällä kertaa sensuroitiin rokotevalmistaja Pfizerin itsensä ilmoittamat ja tautivirasto CDC:n ylläpitämän haittavaikutusrekisteri VAERSin paljastamat haitat. Lehden hylkäävä päätös tuli 7.3.2024.  Alla hylätty artikkeli, kirjoittaja LL Rauli Mäkelä.

Koronarokotus on merkittävä riski fertiili- ikäisille ja raskaana oleville naisille 

Kaksi vähälle huomiolle jäänyttä tutkimusta osoittaa selvästi, että koronarokotus on merkittävä riski sekä normaalia kuukautiskiertoa että raskauden kulkua ajatellen.

Pfizerin oma analyysi koronarokotusten sivuvaikutuksista rokotuskampanjan kolmen ensimmäisen kuukauden ajalta (1), jonka Pfizer ja FDA pyrkivät salaamaan 75 vuodeksi, mutta joutuivat oikeuden päätöksellä julkaisemaan (2), sekä James A Thorpin työryhmän tutkimus, missä verrattiin korona- ja influenssarokotteiden välistä riskieroa raskaana oleville USAn tautivirasto CDC:n ylläpitämässä VAERS sivuvaikutusrekisterissä (3) tyrmäävät täysin koronarokotusten väitetyn turvallisuuden.  

Pfizerin oma analyysi koskee ajanjaksoa 1.12.2020 – 28.2.2021. Se ei kerro annettujen rokotuksien määrää, mutta toteaa, että ilmoitettuja haittavaikutuksia oli 42086 ja kuolemantapauksia 1223. Raskauksia oli 270, joista 46%:ssa oli ilmoitettuja komplikaatioita. Näistä 238 raskautta jäi analysoimatta tarkemmin, joten johtopäätöksiä voitiin tehdä vain 32 raskaudesta. Niistä 26 (81%) päättyi keskenmenoon ja sikiö- ja vastasyntyneen kuolemia oli molempia yksi (1/32 = 31/1000), joten molemmat ylittävät moninkertaisesti USA:n synnytyssairaaloiden normaaleina pidetyt määrät tuhatta synnytystä kohden. Imetyskomplikaatioita oli 12,8 %:lla.

Thorpin työryhmän tutkimuksessa VAERSiin ilmoitettuja rokotteiden haittavaikutuksia kerättiin ajanjaksolta 1.1.1998 – 30.6.2022. Koska koronarokotukset alkoivat vasta joulukuussa 2020, rekisteröidyt haittavaikutukset suhteutettiin rokotuskauden kestoon (kuukausia), annettuihin rokoteannoksiin (miljardeja), sekä rokotettujen lukumäärään (miljardeja). Näistä suhteutuksista huolimatta koronarokotteet osoittautuivat niin monin verroin haitallisemmiksi kuin influenssarokotteet, että häiriöiden yhteenvetojen kuvaajat oli piirrettävä puolilogaritmisiksi, jotta esimerkiksi kuukautishäiriöt, spontaaniabortit ja kuolleena syntyneet olisi saatu mahtumaan mukaan. Tutkimuksessa raportoidaan myös kahden synnytyssairaalan tilastot kuolleina syntyneistä. Sekä Lions Gate Hospital (BC,Kanada) että California City olivat havainneet alle 6 kuolleena syntynyttä tuhatta synnytystä kohden vuosikausien ajan ennen koronarokotuksia. Lions Gatessa luku hyppäsi 160:een ja California Cityssä 29,3:een koronarokotusten alettua.

Artikkelin pohdintaosiossa on Britannian (UK) hallituksen tiedote 6.1.2023: ”On harkittu, että riittävää varmuutta (Covid-19) rokotteen käytöstä raskaana oleville naisille ei tällä hetkellä voida antaa… Imettäviä äitejä ei myöskään tulisi rokottaa.” Lisäksi todetaan, että hallitukset ja terveydenhoitoviranomaiset kaikkialla maailmassa ovat perääntymässä Covid-19-rokotuspakoista ja alkaneet varoittaa tai jopa kieltää Covid-19-rokotuspakot ja rokotukset haavoittuville ryhmille, kuten lapsille, raskaana oleville naisille ja imettäville äideille.

100 maata ei vaadi Covid-rokotuksia eikä testejä matkustusta varten. Poikkeuksena Yhdysvallat, missä sekä rokotukset että tehosteannosten jakaminen kaikille, myös raskaana oleville ja lapsille, jatkuvat huolimatta siitä, että säädettyjä edellytyksiä niiden turvalliselle käytölle ei ole.

Thorpin tutkimuksen johtopäätös on yksiselitteinen: Tulokset edellyttävät Covid-19 rokotteille maailmanlaajuisen käyttökiellon raskauden aikana.

  1. BNT162b2 5.3.6 Cumulative analysis of post-authorization adverse event reports of PF-07302048 (BNT162B2) received through 28-Feb-2021 https://web.archive.org/web/20220125002422/https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf.
  2. Aaron Siri substack: Instead of FDA’s Requested 500 Pages Per Month, Court Orders FDA to Produce Pfizer Covid-19 Data at Rate of 55,000 Pages Per Month! https://aaronsiri.substack.com/p/instead-of-fdas-requested-500-pages.
  3. Thorp JA, Rogers C, Deskevich MP, Tankersley S, Benavides A, Redshaw MD, McCullough PA.. COVID-19 vaccines: the impact on pregnancy outcomes and menstrual function. J Am Physicians Surg 2022;28:28-34. https://www.jpands.org/vol28no1/thorp.pdf.
Jaa eteenpäin:

Samankaltaiset artikkelit