PSL Lehdistötiedote 4.10.2022

KUMMAT OVAT SUUREMMAT: KORONAROKOTTEIDEN HYÖDYT VAI HAITAT?

Riippumattomien lääkärien ja tutkijoiden järjestö PSL (Pelastetaan Suomen Lapset) lähestyi 29.9.2022 suomalaisia viranomaisia tärkeällä asialla. Suomen terveysviranomaiset ja johtavat asiantuntijat ovat tähän asti väittäneet, että kansalaisiin injektoitujen koronarokotteiden hyödyt ovat suuremmat kuin niiden aiheuttamat haitat.

Tätä väitettä vastaan on kuitenkin kertynyt ja kertyy koko ajan lisää virallista tilastotietoa, mikä on herättänyt PSL -kampanjan lääkäreiden ja tutkijoiden keskuudessa kasvavaa epäilyjä koronarokotteiden väitetystä positiivisesta hyöty/haitta -suhteesta.

Kokeellisten geeniteknologisten koronarokotusten aloittamisen jälkeen käynnistynyt massiivinen globaali ylikuolleisuus-ilmiö aiheuttaa valtavasti huolta ja kysymyksiä, joten aihetta ei voi enää lakaista maton alle.

Jotta näihin kansalaistenkin Somessa laajalti esiin nostamiin epäilyihin saataisiin tieteellisesti pätevät perustelut, PSL-lääkärit pyytävät nyt kirjeessään viranomaisilta vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

1) Väitetään, että koronarokotteet vähentävät vakavia tautitapauksia ja kuolemia. Pyytäisimme toimittamaan listan niistä vertaisarvioiduista tieteellisistä tutkimuksista, joissa tämä on osoitettu.

2) Koronarokotteista on kirjattu Suomessa rokotehaittarekisteriin erittäin suuri määrä vakavia haittoja ja kuolemia. Kuinka suuressa määrässä näitä kuolemia on tutkittu rokotteen mahdollinen osuus kuolemassa, ja kuinka suuri määrä kuolemista on varmistettu rokotteiden aiheuttamaksi?

3) Viitaten kohtaan 2, kuinka monta koronaviruksen aiheuttamaksi kirjattua kuolemaa on Suomessa tutkittu käyttäen samoja tiukkoja kriteerejä, joita käytetään rokotteen aiheuttamien kuolemien varmistamiseksi, ja kuinka suuri määrä kuolemista on näin varmistettu koronaviruksen aiheuttamaksi?

4) Kuinka monta kuolemaa on Suomessa kirjattu koronaviruksen aiheuttamaksi sillä kriteerillä, että kuolema on tapahtunut 30 vuorokauden sisällä todetusta positiivisesta koronatestituloksesta?

5) Kohtaa 4) vastaavasti, kuinka monta kuolemaa on Suomessa tapahtunut 30 vuorokauden sisällä koronarokotteen ottamisesta?

Lue kirje kokonaisuudessaan KIRJEENVAIHTO-osiostamme:
https://pelastetaansuomenlapset.fi/wp-content/uploads/2022/10/Koronarokotteiden-hyodyt-ja-haitat.pdf

Vastaamme mielellämme haastattelupyyntöihin ja annamme lisätietoa viranomaisille ja medialle.

Ystävällisin Terveisin

Pelastetaan Suomen Lapset -lääkärijärjestö
”PSL – Se lääketeollisuuden rahoituksesta riippumaton tieteellinen toimija”
www.pelastetaansuomenlapset.fi
info(at)pelastetaansuomenlapset.fi

Jaa eteenpäin:

Samankaltaiset artikkelit