PSL Tiedote 19.2.2023

Pelastetaan Suomen Lapset -lääkärijärjestö osallistui Maailmanlaajuiseen mielenosoitukseen (WWD 11.0)

Jaa linkkiä: https://pelastetaansuomenlapset.fi/pelastetaan-suomen-lapset-laakarijarjesto-osallistui-maailmanlaajuiseen-mielenosoitukseen-wwd-11-0/

Pelastetaan Suomen Lapset –ryhmän lääkäri Rauli Mäkelän puhe WWD 11.0 mielenosoituksessa Helsingissä 18.2.2023:

Pääkohtia:

*Suomen Lääkärilehti kieltäytyi lokakuussa 2020 julkaisemasta tarjoamaani uutista Great Barrington -julistuksesta, jossa vaadittiin perusterveille ihmisille rajoittamatonta elämää koronaepidemian aikana. Vain hauraat vanhukset ja riskiryhmiin kuuluvat tulee suojella. https://gbdeclaration.org/

*Keväällä 2021 THL sensuroi omia nettisivujaan poistamalla sieltä seuraavat rauhoittavat ja varmaankin rokotuskampanjaa häiritsevät tiedot:

 • Koronavirusepidemia ei ole lisännyt kokonaiskuolleisuutta Suomessa.
 • Työikäisten kuolemantapaukset ovat hyvin harvinaisia.
 • Lasten ja nuorten koronavirustautiin liittyviä kuolemia ei ole Suomessa todettu lainkaan.

*WHO muutti kantaansa lasten rokottamiseen:

 • Vielä keväällä 2021 WHO:n kanta oli, ”ettei nykytilanteessa lapsia tule rokottaa.”
 • 22.6.21 WHO muutti kantaansa todeten, että lasten rokottaminen ”on vähemmän kiireellistä”.

*Pelastetaan Suomen Lapset  -lääkäriryhmä julkaisi vetoomuksen 23.6.2021, että lapsia ei missään tapauksessa saa koronarokottaa, koska aikuisten rokotuskampanjassa oli tullut ennen kuulumaton määrä haittavaikutuksia ja rokotuskuolemia.

*Valtamedia salli syksyllä 2021 estottoman aggressiiviset mielipidekirjoitukset yleisönosastoihin niitä ihmisiä kohtaan, jotka eivät halunneet ottaa koronarokotusta. Kirjoituksissa vaadittiin mm. pakkorokotuksia, sakkoa, vankeutta, tai ainakin erillisen koronasairausvakuutuksen hankkimista.

*Helsingin evlut piispa Teemu Laajasalo yhtyi vihakirjoittajiin HeSa:ssa 19.10.21 todeten:

”Rokotteesta kieltäytyvä toimii itsekkäästi ja moraalittomasti. Jokaisen ihmisen, jolla ei ole lääketieteellistä estettä, on velvollisuus ottaa rokote.” 

Vastinettani kirjoitukseen ei julkaistu. Piispan kirjoitus sai aikaan merkittävän määrän kirkosta eroamisia.

*15.10.2021 Eduskunta äänesti koronapassin käyttöön lukuisista vastalauseista huolimatta.

*Muiden muassa professori Tapio Puolimatka protestoi koronapassia vastaan. Hän on aktiivi, tunnustava kristitty, mutta kuvaavaa vallitsevalle tilanteelle 2021 oli se, että hänen kirjoituksensa ”Rokotepassin avulla kohti digitaalista diktatuuria” sensuroitiin muutamassa tunnissa Seurakuntalainen lehdestä.

*Eduskunta hyväksyi 28.12.21 äänin 107-32 hallituksen esityksen SOTE- henkilöstön rokotevelvoitteesta. Tartuntatautilain väliaikainen 48a pykälä tuli voimaan 1.1.2022.

*Tuore esimerkki käsittämättömästä itsesensuurista on se, että Nürnbergin Säännöstö poistettiin Lääkäriliiton kotisivuilta helmikuun alussa. Pelastetaan Suomen Lapset –järjestö otti yhteyttä kirjeitse Lääkäriliittoon 13.2.23 ja vastaus oli:

Kyseessä ei ole kotisivujen päivittämisen yhteydessä tapahtunut virhe, vaan Suomen Lääkäriliitto on poistanut Nürnbergin Säännöstön tarkoituksella, koska Suomen Lääkäriliitto pitää Nürnbergin Säännöstöä historiallisena, ei enää relevanttina, eikä Suomen Lääkäriliittoa ja suomalaisia lääkäreitä sitovana sopimuksena”.

Keskustelu aiheesta jatkuu.

*Nyt keväällä 2023 tiedetään, että

 • koronarokote EI ESTÄ levittämästä tartuntaa,
 • koronarokote EI ESTÄ sairastumasta tai kuolemasta koronatautiin,
 • rokotevalmistaja Pfizer EI OLLUT EDES TESTANNUT rokotteen kykyä estää levittämästä tartuntaa ennen kuin laski tuotteen markkinoille.

Edellisestä seuraa, etteivät sen kummemmin koronapassi kuin hoitohenkilöstön pakkorokottaminenkaan perustuneet lääketieteeseen vaan olivat poliittisia päätöksiä, minkä vuoksi Pelastetaan Suomen Lapset- ryhmää tarvitaan taistelemaan todellisen lääketieteen palauttamisen, lääketieteen eettisyyden, sananvapauden, ihmisten perus- ja ihmisoikeuksien puolustajana.

*Kun katsomme virallisia kuolleisuustilastoja koronavuosien aikana ja ennen niitä (Rauli Mäkelä – Mistä ylikuolleisuus johtuu), voimme todeta, että

 • koronaepidemian aikana ennen rokotuksia maassa ei ollut mitään ylikuolleisuutta (kuten myös THL omilla nettisivuillaan vielä maaliskuussa 2021 totesi),
 • rokotuksien alettua kumulatiivisen ylikuolleisuuden käyrä nousee jyrkästi,
 •  ja saman aikaisesti syntyvyys laskee niin, että voimme puhua vauvakadosta.  

Näistä asioista valtamedia on joko hiljaa tai antaa paikkaansa pitämättömiä näennäisselityksiä. Kaikissa valtamedian ylikuolleisuutta koskevissa ”analyyseissä” rokotteiden mahdollinen osuus ilmiöön on tabu.

Pelastetaan Suomen Lapset -riippumattomat lääkärit ja tutkijat
https://www.pelastetaansuomenlapset.fi 
info@pelastetaansuomenlapset.fi 

Jaa eteenpäin:

Samankaltaiset artikkelit