Sensuuri iski Tamara Tuumisen haastatteluun!
Rokotejohtaja Rämetiä televisiossa opastanut kokenut erikoislääkäri kertoi koronarokotteiden riskeistä

Moni toivoi jatkoa lyhyeksi jääneelle MTV3:n keskustelulle, jossa kokenut erikoislääkäri haastoi rokotejohtaja Mika Rämetin. Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäriryhmään kuuluva mikrobiologian erikoislääkäri ja dosentti Tamara Tuuminen antoi aiheesta jatkohaastattelun Mikko Kemppe podcastiin. Nopeasti 28 000 katsojakertaa kerännyt geeniteknologisten koronarokotteiden vaaroja ja riskejä paljastanut haastattelu on nyt sensuroitu YouTubessa.

INFO – Tamara Tuuminen

  • Koulutus: kliinisen mikrobiologian erikoislääkäri, lääketieteen ja kirurgian tohtori, lääketieteellisen mikrobiologian dosentti
  • Ura: Lääketeollisuudessa lääkkeiden kehittäjänä, tutkijana, opettajana, kliinisessä työssä, mikrobiologian laboratorion ylilääkärinä. Noin 100 julkaisua vertaisarvioiduissa kansainvälisissä tiedelehdissä niin virologian, bakteriogian, serologian, immunologian ja sisäilmasairauden tiimoilta.
    Nyt eläkkeellä. Käyttänyt paljon aikaa tutkiakseen tiedettä koronaan ja koronarokotuksiin liittyen. Mukana Pelastetaan Suomen Lapset -kampanjassa.

Monipuolisempi rokotuskeskustelu Suomessa toteutuu vain sananvapautta edistämällä

Erikoislääkäri ja dosentti Tamara Tuuminen oli MTV3:n Viiden Jälkeen ohjelmassa 24.8.2021 keskustelemassa Tampereen yliopiston yhteydessä toimivan, kansainvälisten rokotefirmojen rahoituksesta nauttivan Rokotetutkimuskeskuksen johtajan Mika Rämetin kanssa.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/rokotetutkimuskeskuksen-johtaja-kohtasi-rokotekriittisen-laakarin-suorassa-lahetyksessa-nain-mika-ramet-vastasi-kriitikkojen-huoleen-lasten-rokottamisesta/8218466#gs.adqw9u

Ohjelma loppui Tamaran kannalta kesken juuri, kun hän oli pääsemässä kertomaan koronarokotteiden vaarallisista haittavaikutuksista.

Avoimen keskustelun edistämisessä koronakriisin aikana kunnostautunut Mikko Kemppe Podcast päästi Tamaran ääneen katsojien iloksi kokopitkässä haastattelussa 30.8.2021:
Rokotteiden Haittavaikutukset, mRNA Teknologia, Lasten Rokottaminen – Tamara Tuuminen – #66https://www.youtube.com/watch?v=O39hQzpJR9Q

Youtube sensuroi tänään 2.9.2021 kulovalkean lailla leviävän haastattelun. Haastattelu oli saanut jo 28 000 katsontakertaa ja se on saanut hyvää palautetta laajalti, erityisesti lääkärikunnan keskuudessa. Haastattelu osoitti selvästi, että Pelastetaan Suomen Lapset -kampanja on oikealla asialla ja että riippumatonta tiedettä tutkiessa geeniteknologiset koronarokotukset täytyy välittömästi keskeyttää. YouTubella on ollut koronakriisin aikana tapana poistaa kaikki asiantuntijanäkemykset, jopa maailmankuuluilta tutkijoilta ja lääkäreiltä, jos ne paljastavat aukkoja virallisessa narratiivissa. Virallisen, mutta valheellisen narratiivin mukaanhan ”Covid-19 on todella pelottava tauti kaikille, hoitoja siihen ei ole ja ainoa keino ulos on luopua ihmisoikeuksista, ajaa yhteiskunta alas ja ottaa säännöllisesti 95% tehokas ja täysin turvallinen injektio” – mutta mikäänhän tässä ei pidä paikkaansa. PSL-lääkäriryhmä on pöyristynyt sensuurista ja toivoo kansanedustajilta reagointia sananvapauden ja monipuolisen tiedekeskustelun puolesta, jotta koronakriisi ja sen aiheuttamat kärsimykset saadaan lopetettua Suomessa.

Tamara Tuumisen haastattelu on nyt katsottavissa suomalaisessa sananvapautta edistävässä videopalvelu TokenTubessa: https://tokentube.net/v/3049009830/-66—Tamara-Tuuminen—mRNA-Teknologia–Rokotteiden-Haittavaikutukset–Lasten-Rokottaminen

Katso video klikkaamalla kuvaa tai siirry TokenTubeen katsomaan video tästä: https://tokentube.net/v/3049009830/-66—Tamara-Tuuminen—mRNA-Teknologia–Rokotteiden-Haittavaikutukset–Lasten-Rokottaminen

VIDEO EI OLE IKÄVÄ KYLLÄ KATSOTTAVISSA TOKENTUBESSAKAAN ENÄÄ SILLÄ SE EI OLE TOIMINNASSA!

Rokotteiden piikkiproteiini myrkyllistä, tutkimus puutteellista

Haastattelussa Tuuminen kertoo miten mRNA-rokotteet eroavat täysin perinteisistä rokotteista. Geeniteknologisten injektioiden elimistössä levittämä/synnyttämä piikkiproteiini on toksinen eli myrkyllinen. Se mm. vahingoittaa verihiutaleita ja punasoluja, aiheuttaa niiden aggrekaatiota ja veritulppia sekä vaurioittaa verisuonten seinämää.

”On vedetty mutkat suoriksi”, toteaa Tuuminen koronarokotteiden kehitysprosessista. ”Pitäisi tutkia farmakokinetiikka ja farmakodynamiikka. Pitäisi tutkia miten virus ja rokote käyttäytyvät elimistössä.”

Koronarokotteiden kehittelyssä on ohitettu tiettyjä vaiheita, kuten farmakodynamiikka, genotoksisuustutkimus ja teratogeenisyys. Rokotteiden nanopartikkelit menevät munasarjoihin, samoin spermaan, nämä voivat aiheuttaa lapsettomuutta. ”Kukaan ei tiedä millaisia ovat pitkäaikaiset vaikutukset.”

”Lapset ovat immuuneja ja eivät levitä koronaa. Miksi lapsia pitää rokottaa aineella josta meillä on hirveän vähän tietoa?”, hän kysyy ja samalla muistuttaa Hippokrateen valan ensimmäisestä ohjeesta: Älä vahingoita.

Lasten rokotuksissa rikotaan lakia ja lääketieteen etiikkaa

Kun mikrobiologian erikoislääkärillekin on vaikea ymmärtää näiden ”rokotteiden” geeniteknologian toimintaa, miten pistoksia antavat terveydenhoitajat osaisivat kertoa lapsille miten mRNA toimii.

Erikoislääkäri Tuuminen siteerasi haastattelussa Lakia lääketieteellisestä tutkimuksesta, jossa lukee mm. näin: ”Tutkittavalle on annettava riittävä selvitys mahdollisista riskeistä ja haitoista.”

”Se on täysin mahdottomuus vaatia tai edellyttää, että lapset, 12-15 vuotiaat, ymmärtäisivät mistä on kysymys”, Tuuminen kauhistelee nykyistä toimintaa.

Koronarokotukset täytyy keskeyttää, sillä haittavaikutusten määrä on tullut liian suureksi. Lisäksi lasten hyöty/haitta-suhde puhuu sen puolesta, että lapset eivät tarvitse rokotetta.

Kokenut erikoislääkäri opettaa nuorta rokotejohtajaa

MTV3:n keskustelussa kokenut erikoislääkäri ja dosentti Tamara Tuuminen laittoi pöytään faktoja, joihin Rokotetutkimuskeskuksen johtaja Mika Rämet ei pystynyt vastaamaan. Internetin keskustelupalstoilla koettiin Pelastetaan Suomen Lapset -kampanjan kokeneen erikoislääkärin saaneen vahvalla asiaosaamisellaan nuoresta rokotejohtajasta selvän erävoiton ennen kuin tärkeälle aiheelle aivan liian lyhyt 10 min ohjelma-aika loppui.

Vastineeksi Mika Rämetin väitteisiin televisiossa ”vähäisistä rokotteiden haittavaikutuksista” dosentti Tuuminen luki haittavaikutusilmoitusten järkyttäviä määriä tuoreimmista tilastoista ja kertoi niiden vakavista muodoista myös nuorille. ”Että rokote aiheuttaa näin paljon haittavaikutuksia on ennennäkemätöntä!” Tutkimusten mukaan koronarokotteista on tehty haittavaikutusilmoituksia enemmän kuin on tehty 30 vuoden aikana 70 rokotuksesta yhteensä.

Tamara on myös lähettänyt kirjeen Suomen johtaville virologeille, joissa kysyi amerikkalaisen huippututkijan Seneffin esille nostamia riskejä koronarokotteissa. Etukäteiskeskustelussa Mika Rämet oli kommentoinut, että mikään näistä ei pidä paikkansa – mutta samassa yhteydessä hän oli myöntänyt, ettei osaa molekyylibiologiaa. Tähän Tamara videolla vastasi:

”Jos ei osaa molekyylibiologiaa, ehkä kannattaa jättää kommentoimatta”.

Ohjeita parempaan koronan hoitoon

Maailmalla on paljon hoitoja Covidiin ja niitä tarvittaisiin Suomeenkin. Mikrobiologian erikoislääkäri Tuuminen muistutti myös, että virusvariantit ovat historiassa yleensä muuntuneet lievempään päin, kritisoiden samalla median käyttämää variantti-pelottelua. Hän hämmästelee myös, miksi muita ylähengitystieinfektioita ei ilmoiteta, vaan media uutisoi koko ajan pelkästään vain koronatartunnoista. Tuuminen myös peräänkuulutti kuolinsyy-tutkimuksia, sillä nyt ei tiedetä onko sairaus vai rokote johtanut kuolemaan. Paljon kysymyksiä, joihin kaivataan vastauksia. Tuuminen kaipaa keskustelua, ei nykyisenlaista salailua. Hän odottaa yhdessä Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäriryhmän kanssa viranomaisilta vastauksia FIMEA THL -kirjeeseen mm. vakavista rokotteiden riskeistä.

Lopuksi erikoislääkäri Tuuminen antoi elämäntapaohjeita ihmisille, joilla parantaa terveyttä ja immuniteettia. Näihin kuuluu mm. ravintorikas ruokavalio, hyvä D-vitamiinitaso, hivenainetasot kuntoon, painonpudotus tarvittaessa, liikunta, stressin hoitaminen ja riittävä uni.  

Lisätiedot:
www.pelastetaansuomenlapset.fi

Haastattelupyynnöt:
Tamara Tuuminen ja muut PSL-lääkärit
info@pelastetaansuomenlapset.fi

Riippumattoman Tieteen Puolesta

Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäriryhmä

Jaa eteenpäin:

Samankaltaiset artikkelit