Toivotaan parasta – vai pelätäänkö pahempaa. Mietteitä vuoden vaihteessa

29.12.2022

Kliinisen mikrobiologian erikoislääkärin, dosentti Tamara Tuumisen blogi

Jaa linkkiä: https://pelastetaansuomenlapset.fi/toivotaan-parasta-vai-pelataanko-pahempaa-mietteita-vuoden-vaihteessa/

Vuoden vaihteessa katseemme kääntyy tulevaisuuteen. Toivotamme ystäville ja sukulaisille parempaa Uutta Vuotta, onnittelemme uudesta vuodesta ja toivomme uutta onnea. Uskomme, että astumme uuteen uljaaseen tulevaisuuteen, joka on täynnä positiivisia yllätyksiä; astumme uuteen vuoteen jättäen taaksemme epäonnea ja huonoa tuuria. Pieni ripaus optimismia on hyvin tärkeää, sillä se on elämässämme kantava voima.

Menneisyys ei kuitenkaan katoa, varsinkaan katkera, epäoikeudenmukainen menneisyys, jota voisimme kutsua painajaisuneksi. Tammikuussa 2020 julistettu COVID-19-pandemia on jättänyt fyysisiä, taloudellisia ja emotionaalisia jälkiä. Pahinta on, että jyrkät ja täysin epätieteelliset toimet ovat aiheuttaneet ihmisissä epäluottamusta terveysviranomaisiin, valtamediaan, poliitikkoihin ja oikeusjärjestelmään. Karmeaa on ollut pakottaminen, painostus, kiristys ja ihmisarvon polkeminen, kun suurin osa aikuisväestöstä joutui ottamaan kehoonsa hyvin kyseenalaisia kokeellisia valmisteita, joita koronarokotteiksi kutsuttiin. Kaikkein pahinta oli, että kajottiin puolustuskyvyttömiin lapsiin. Monet ovat havainneet, että natsivallan jälkeen laadittua Nürnbergin sopimusta on räikeästi rikottu, sillä ihmisiltä ei pyydetty kirjallista suostumusta ennen osallistumistaan lääketieteelliseen koronarokotekokeeseen.

Hallituksen ja terveysviranomaisten toimet olivat täysin järjenvastaisia. Siksi monet itsenäisesti ja kriittisesti ajattelevat ihmiset ovatkin selvittäneet takautuvasti, miten koko COVID-19-pandemia oli suunniteltu: muutamaa kuukautta ennen pandemian julistusta tehtiin harjoitus, EVENT 201, johon osallistuivat; maailmalla kuuluisa ”filantrooppi” Bill Gates, Johns Hopkins yliopisto ja elitistinen Maailman talousfoorumi (WEF, World Economic Forum). 

Vuoden 2022 alussa meitä peloteltiin apinarokolla, joka sekin oli suunniteltu tarkasti ennen julistusta. Saattaapa olla, että terveydestämme huolehtivat WHO-tahot tulevat julistamaan apinarokkopandemian pahenemisen uudestaan ja voi olla, että toinen aalto julistetaan jo v. 2023. Ennalta laadittujen suunnitelmien mukaisesti pandemioita olisi tulossa useita, joka kerta entistä voimakkaampia aaltoja. Olenko salaliittoteoreetikko? Tuskin. Viittaan vain koronakapitalistien julkaisuihin. Joka tapauksessa noudatan Angela Merkelin neuvoja: ”To be informed is to be prepared”.

Vuosi 2023 on joka tapauksessa hyvin ratkaiseva sekä maamme että henkilökohtaisen suvereniteettimme säilymisen kannalta. Vuonna 2023 WHO valmistelee Pandemiasopimusta, ns. Pandemic (lue ”Plandemic”) Treaty. Se on tarkoitus allekirjoittaa v. 2024. Asiasta kiinnostunut voi saada tästä lisätietoa: Rauli Mäkelä WHO treaty haastattelu

Mitä tulee tapahtumaan, kun maamme virkamiehet ilman julkista keskustelua allekirjoittavat Pandemiasopimuksen? Koronakapitalisteilla on selvä suunnitelma. Vuodeksi 2025 samaiset Bill Gates ja Johns Hopkins yliopisto yhdessä WHO:n kanssa tulevat valmistelemaan meille uutta tautia nimeltä SEERS – Severe endemic enterovirus respiratory syndrome (Youtube: Bill Gates announces the next pandemic date and outbreak location). Mitä tämä tarkoittaa selkosuomella? Tautia rummutetaan tietenkin vakavaksi (koska pelkoa pitää ylläpitää), ja aiheuttajana on enterovirus, joka leviää hengitystieinfektiona. Mainittakoon, että esim. poliovirus kuuluu enterovirusperheeseen. Kyseinen SEERS tulee infektoimaan lapsia ja  aiheuttamaan aivotulehdusta ja halvauksia.

Voin jo ennakoida tulevat toimet:

  1. Sulkutoimet, rajoitukset, maskipakko, rokotepassit ja pakkorokotukset uusilla kokeellisilla lääketehtaiden tuotteilla tullaan ottamaan käyttöön. Näin määrää sitovasti uusi Pandemiasopimus, jos Suomikin sen allekirjoittaa.
  2. Lapsia tullaan piikittämään mRNA-pohjaisilla tuotteilla, koska lääketehtaat saavat niistä parhaat voitot.
  3. Mikäli päädytään elävään rokotteeseen, olisi sekin huono vaihtoehto, koska lasten vastustuskykyä on jo valmiiksi heikennetty koronarokotteilla.

Meitä kiinnostaa, mistä tällainen entrerovirus olisi kotoisin ja olisiko sekin räätälöity virustuote rokoteteollisuuden voittojen kasvattamiseksi? Laboratorioissa voidaan nykyään tehdä toivottuja viruksia. Koronavirustakin sanottiin ”laboratoriokarkulaiseksi”.

Miten meidän tulee valmistautua?

Ei hätää. Enterovirukset ovat pieniä vaipattomia RNA-viruksia. Tämä tarkoittaa, että koronavirusten hoitoon käytettyjä hoitoprotokollia voidaan soveltaa SEERS-infektioon pienin korjauksin.

Ennaltaehkäisynä on terve immuunijärjestelmä. Sitä tukevat riittävät D-vitamiini-, magnesium-, seleeni-, mangaani- ja kuparitasot sekä mahdollisesti sinkkilisä, koska se estää viruksen monistumista. Lisäksi taudin hoidossa voidaan käyttää meille tutuksi tulleita ionoforeja, kuten ivermektiini, kversetiini tai hydroksiklorokiini. Nämä ovat tarpeellisia, jotta sinkki pääsee solun sisään.

Kaikkein tärkeintä olisi kuitenkin, että ihmiset heräävät eivätkä enää suostu piikitettäviksi kokeellisilla, vaarallisilla mRNA-rokotteilla.

Sanotaan, että tieto lisää tuskaa. Tämä väittämä pitää osittain paikkansa, mutta tieto lisää myös kestävyyttämme vastustaa järjettömiä ja ihmisiä vahingoittavia toimia.

Toivotan kaikille Hyvää Uutta Vuotta, hyvää ja vahvaa immuunijärjestelmää, tervettä järkeä ja lämpimiä suhteita ystävien ja sukulaisten kanssa.

Yhdessä olemme vahvoja!

Israelissa 29.12.2022

Tamara Tuuminen, Kliinisen mikrobiologian erikoislääkäri, dosentti

Blogiteksti pdf-tiedostona: Tamara Tuumisen Uudenvuodenkirje 29.12.2022

Linkit:

MindBlower-kanavan uutisointi SEERS 2025 -simulaatiosta Youtubessa: https://www.youtube.com/watch?v=Qk9Nd4uhJQg

MindBlower-kanavan uutisointi SEERS 2025 -simulaatiosta Rumblessa (siltä varalta, että video katoaa Youtubesta): https://rumble.com/v22v9s0-announcing-the-next-global-pandemic-meet-seers-funded-by-your-best-buddy-bi.html

“Catastrophic Contagion” – SEERS-pandemia-simulaatiotapahtuma 23.10.2022 Belgiassa: https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/exercises/2022-catastrophic-contagion/

Pelastetaan Suomen Lapset -lääkärit ja tutkijat
https://www.pelastetaansuomenlapset.fi 
info@pelastetaansuomenlapset.fi 

Jaa eteenpäin:

Samankaltaiset artikkelit