PSL Tiedote

Mitä maailmassa oikeasti tapahtuu?

Pelastetaan Suomen Lapset -riippumattomien lääkäreiden ja tutkijoiden järjestö julkaisi sivuillaan psykiatrian erikoislääkäri Nina Kristiina Honkasen laatiman kriittisen artikkelin koronapandemiavuosista:

“Totuuden jälkeinen aika 2020 – 2022”

Menneet kolme vuotta ovat olleet meille kaikille tavalla tai toisella haastavaa aikaa. Pysähdyimmekö koskaan miettimään, mitä maailmassa oikeasti tapahtuu? Jos emme – nyt on korkea aika!

Tri Honkanen herättelee meitä yhdistämään koronavuosien hajanaisilta vaikuttavia yksittäisiä tapahtumia osaksi suurempaa suunniteltua kokonaisuutta, jolloin aikaisemmin näkemämme epätarkka kuva maailmantapahtumista alkaa tarkentua, ja oivallamme olleemme tarkoituksellisesti aiheutetussa informaatiokatveessa.

Poimintoja artikkelista:

Maailma on jo suurelta osin globaalisti keskitetysti johdettu, ja kaikkia yhteiskunnallisia toimintoja sentralisoidaan ja digitalisoidaan huimalla vauhdilla. Kulissien takainen valtaeliitti, Herra/Rouva Globaali tekee, mitä sitä lystää aikomuksenaan mennä loppuun saakka transhumanistisen totalitaristisen dystopiansa luomisessa, jos sallimme sen. ” 

“Ydinkomponenttina tässä suunnitelmassa on digiraha. Meillähän on ollut jo vuosikymmeniä käytössä eräänlainen pankkien digitaalinen raha, digitaaliset maksujärjestelmät, mutta nyt puhutaan kuitenkin keskuspankkien digirahasta (Central Bank Digital Currency – CBDC), joka ei ole enää rahaa, vaan täydellinen kontrollointiväline.

Lue koko artikkeli tästä ja jaa linkkiä eteenpäin: https://pelastetaansuomenlapset.fi/totuuden-jalkeinen-aika-2020-2022/

Ystävällisin terveisin,

Pelastetaan Suomen Lapset – riippumattomat lääkärit ja tutkijat
https://www.pelastetaansuomenlapset.fi 
info@pelastetaansuomenlapset.fi 

Jaa eteenpäin:

Samankaltaiset artikkelit