Vetoomus vanhemmille – älkää ikinä antako lapsianne piikittää kokeellisella teknologiainjektiolla

Terveystaloustieteiden tohtori Kirsi Kautiainen vetoaa vanhempiin: älkää ikinä antako piikittää lapsianne tällä kokeellisella teknologiainjektiolla.

Pfizer on aloittanut koronaroketutkimusta suomalaisilla pienillä lapsilla aina vauvoista lähtien. Tällainen tutkimus on ensimmäinen laatuaan koko maailmassa. (Lue tutkimuksesta tästä: https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04816643)

Katso lyhyt video (kesto 5 minuuttia), jolla Kirsi Kautiainen perustelee vetoomuksensa:

Voit katsoa videon kommentteineen myös YouTubesta: https://www.youtube.com/watch?v=X1lmI_x4O4M.

Euroopan lääkevirasto ja rokotetestaus lapsilla

Suomalaislapset koekaniineina. Haluatko todella antaa oman lapsesi lääketeollisuudelle? Lue tutkimuksesta Euroopan lääkeviraston sivulta: https://www.ema.europa.eu/en/documents/pip-decision/p/0480/2020-ema-decision-27-november-2020-agreement-paediatric-investigation-plan-granting-deferral-highly_en.pdf

Suomi on saanut testauksiin mukaan jopa muutaman kuukauden ikäisiä vauvoja. Tutkimus päättyy vuonna 2024. Lue lisää siitä, miten geeniteknologista injektiota testataan suomalaislapsilla: Kokeellisen geeniteknoloisen injektion testaaminen suomalaislapsilla alkaa.

Meidän lapsillamme ei ole minkäänlaista merkittävää riskiä sairastua vakavaan koronatautiin tai kuolla siihen, joten miksi ihmeessä meidän pitäisi antaa piikityttää lapsemme? Vakavan rokotehaitan todennäköisyys on PALJON suurempi. Joten vanhemmat, suojelkaa lapsianne, älkääkä antako piikittää heitä! Ottakaa asioista kunnolla selvää, sillä tietoa koronapiikkien haitoista on jo paljon.

Terveystaloustieteiden tohtori Kirsi Kautiainen

Mihin perustuu väite siitä, että tämä lapsilla tehtävä tutkimus on ensimmäinen koko maailmassa ja että lapset ovat nyt koekaniineja? Lue tästä:

Mihin perustuu väite siitä, että lapsilla ei ole merkittävää riskiä sairastua vakavaan koronatautiin tai kuolla siihen? Lue THL:n sivu: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/lapset-ja-koronavirus

Myös THL myöntää, että lapset eivät juuri sairastu COVID-19-infektioon. Voit myös tutustua erilaisiin tilastoihin ympäri maailman: lapset eivät sairastu helposti ja vakava tautimuoto on äärimmäisen harvinainen. Sen sijaan influenssa on lapsille huomattavasti vaarallisempi.

Kokeellisen rokotteen haittavaikutukset vakavia ja jopa kuolemaan johtavia

Kokeellisen koronarokotteen haittavaikutukset nuorilla ovat vakavia. Lue lisää tästä: Rokotetehoste lisää sydänlihastulehduksen riskiä nuorilla – entä tutkimukseen paraikaa värvättävillä lapsilla?

Ehdollisen markkinointiluvan saaneen koronapiikin haittavaikutukset ovat monikymmenkertaiset verrattuna aiempiin rokotteisiin pelkästään aikuisilla. Lue lisää: Koronarokotteista vakavia haittailmoituksia 32-kertainen määrä Pandemrixiin verrattuna. Tutustu Fimean haittavaikutusrekisteriin, johon on päätynyt noin prosentti kaikista todellisista haittavaikutuksista. Voit tutustua myös muiden maiden haittavaikutusrekistereihin.

Miten niin kokeellinen rokote lapsille, Suomessahan kaikki on turvallista ja testattua?

Ei ole turvalliseksi todettua rokotetta, sillä tutkimukset ovat nyt alkamassa. Kyse on ensimmäisistä kokeellisen geeniteknologisen injektion testauksesta lapsilla koko maailmassa:

https://www.ema.europa.eu/en/documents/pip-decision/p/0480/2020-ema-decision-27-november-2020-agreement-paediatric-investigation-plan-granting-deferral-highly_en.pdf

Lue lisää myös täältä: Kokeellisen geeniteknlogisen injektion testaaminen suomalaislapsilla alkaa

Kokeellisen, hätämyyntiluvan saaneen injektion väittäminen turvalliseksi on rikollista. Rokotevalmistajatkaan eivät väitä injektioitaan turvallisiksi, vaan testaavat niitä parhaillaan.

Jaa eteenpäin:

Samankaltaiset artikkelit