”Pelastetaan Suomen Lapset” lääkäreiden vetämä kampanja asetti tavoitteiksi lopettaa välittömästi kaikki lapsiin kohdistuvat ihmiskokeet geeniteknologialla valmistetuilla eksperimentaalisilla injektioilla sekä käynnistää Suomessa akateemista keskustelua näiden preparaattien turvallisuudesta ja tarpeellisuudesta.

Vastustamme jyrkästi Valtioneuvoston päätöstä rokottaa 12-15v lapsia, mitä pidämme lasten pahoinpitelynä.  Mielestämme viranomaiset eivät esittäneet yhtään yksiselitteistä tieteellistä ja puolueetonta argumenttia ja todistusta siitä, että geeniteknologialla valmistetut ja lipidinanopartikkelihin pakatut synteettiset mRNA konstruktiot ovat ainoa turvallinen keino estämään COVID-19 kuolemia ja vakavaa taudinkuvaa.  

Raportoidut ja käsittelyvaiheessa olevat haittavaikutusilmoitukset FIMEAlle, EuDra:lle ja VAERS:lle antavat aihetta epäillä, että kyseessä on maailmanlaajuinen kiihkeä, tuhoisa prosessi. Löytyy runsaasti kirjallisuutta ja kansainvälisten asiantuntijoiden lausuntoja, jotka kumoavat tarpeen rokottaa ihmisiä eksperimentaalisilla SARS-rokotteilla, varsinkin lapsia 
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S221475002100161X.

Saksalaispatologien obduktiolöydökset vahvistavat, että nämä eksperimentaaliset injektiot aiheuttavat punasolujen aggregaatiota, Th2 immunologisen vasteen voimistumista ja lymfosyyttien infiltraatiota eri elimiin.  Solujen toiminta sekä veren viskositeetti ovat vahvasti häiriintyneet

Two top Pathologists reveal astonishing results of investigation into ten deaths linked to the Covid-19 Vaccines – “We’ve never seen anything like it…” – The Expose

 

Lisäksi rokotettujen verestä on löydetty ei-biologista alkuperää olevia aineita, joita on epäilty grafeenioksideiksi ja raskasmetallikontaminaatioiksi

Philippe Van Welbergen – Blood Slide Samples Vaccinated (bitchute.com)

More Vaccine Bloodwork: Blood Cells Reportedly Clotting After Vaccine #ClotShot #Nuremberg2 (odysee.com)

Vaccine & Blood Analysis Under Microscope Presented By Independent Researches, Lawyers & Doctor (odysee.com)

 

Nämä ns. ”rokotteet”, vastoin kaikkea tervettä järkeä ja perusimmunologian osaamista, halutaan antaa tehosteina muutenkin heikkokuntoisille ja immunosuppressoiduille henkilöille. Valmistajan tuoteselostuksesta voimme vain todeta, ettei valmistajalla ole mitään tietoa miten kyseinen tuote toimii tässä heikossa potilasryhmässä. 

 

Jotta kysymyksemme olisi kaikille vastaanottajille selvä, haluamme tehdä lyhyen yhteenvedon mahdollisista sivuvaikutusten mekanismeista, joita molekyylibiologiaa osaavat spesialistit ymmärtävät hyvin. Nämä on koostettu artikkelista https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23

 

 

1.    S-proteiinia koodaava mRNA on stabiloitu ja humanisoitu (N-metyyli-pseudouridiinia, ylimääräisiä proliineja positioissa 986 ja 987, jotka heikentävät S-proteiinien tarttumista ACE2 reseptoreihin; humanisoidut tripletit jotka koodaavat viruksen S proteiinia). Tämä konstruktio tekee mRNAsta stabiilin ja se voi säilyä solun sisällä ja ulkopuolella pitkään, mutta tietoa siitä kuinka pitkään – ei ole.  Mainittakoon, että farmakodynaamisia ja farmakokineettisia tutkimuksia lopullisilla konstruktiolla ei ole saatavissa. 

2.    Lipidinanopartikkelissa on kationisia lipidejä, jotka voivat aiheuttaa ja ylläpitää inflammaatiota yhdessä pitkäaikaisen mRNA konstruktin kanssa.

3.    Nanopartikkelilipidit sisältävät polyetyleeniglikolia, joka voi aiheuttaa anafylaktisen shokin.

4.    Vasta-aineista riippuvainen immunologisen vasteen vahvistus (ADE, antibody dependent enchancement) on mahdollinen, kun rokotettu henkilö kohtaa viruksen uudelleen. Tämä ADE ilmiö raportoitiin RS virusta, Dengue virusta ja eläinten koronavirusta vastaan valmistetuissa koerokotteissa https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22536382/

5.    S-proteiini on maksatoksinen, nefrotoksinen, vaurioittaa endoteelisoluja, aiheuttaa trombosyyttien ja punasolujen aggregaatiota, rikkoo verisuonten integriteettia ja voi päästä veriaivoesteen läpi aiheuttaen glia-solujen aktivaatiota.

 

Ottaen huomioon hälyttävät ilmoitukset rokotteisiin liittyvistä haittavaikutuksista ja kuolemista sekä lisääntyvän tiedon maailman huippupatologeilta, virologeilta ja immunologeilta, kysymme:

 

1.    Miten voidaan varmistaa, etteivät ei-rokotetut henkilöt ja varsinkaan lapset, jotka tarvitsevat verensiirtoa, saisi verta ja veripreparaatteja ”rokotetuilta” henkilöiltä? mRNA ja nanopartikkeleiden säilymisestä elimistössä ei ole tietääksemme mitään tietoa.

2.    Miten voidaan varmistaa, ettei solidielinten siirrossa vastaanottaja saisi ”rokotetun” luovuttajan elintä?  Tämä elin voi olla viallinen sisältäen ”rokotteen” nanopartikkeleita ja vaurioitunut niin mikroverenkierron kuin lymfosyyttien aggregaation seurauksena.

3.    Miten toimitaan kantasolujen siirroissa?

4.    Miten ylipäätänsä SPR voi varmistaa, etteivät verivalmisteet tule saastuneeksi ei-biologista alkuperää olevilla aineilla, joita on raportoitu esiintyvän rokotettujen henkilöiden veressä?

5.    Miten voidaan varmistaa, että Suomessa ylipäätänsä riittää puhtaita veripreparaatteja; jotka eivät ole ”rokotus” komponenteilla saastuneita?

Odotamme teiltä perusteluja ja vastauksia.  Esitetyt huolemme ovat aiheellisia, sillä ne koskevat koko Suomen väestöä ja sen terveyttä.

 

Helsingissä 30.9.2021

Kunnioittaen

Pelastetaan Suomen Lapset -kampanja

 

Liitteenä on kirjeemme FIMEAlle ja THL:lle, johon on kerätty useita tieteellisiä artikkeleita.

Jaa eteenpäin:

Samankaltaiset artikkelit