Pelastetaan Suomen Lapset -riippumattomat lääkärit ja tutkijat

Jaa eteenpäin linkkiä: https://pelastetaansuomenlapset.fi/koronarokotevaurioiden-hoito/

Koronarokotevaurioiden hoito

Geenipohjaiset ja vektoripohjaiset injektiot, joita koronavirusrokotteiksi kutsutaan, eivät ole perinteisiä rokotteita vaan niiden vaikutuksesta ihmisen omat solut alkavat tuottaa koronaviruksen piikkiproteiinia. Tästä aiheutuu runsaasti sivuvaikutuksia ja pitkäaikaisista haittavaikutuksista ei ole tietoa. Jopa lapsille on annettu näitä huonosti tutkittuja tuotteita.

Meillä ei ole riittävää tietoa siitä, millaisia epäpuhtauksia nämä ns. ”koronarokotteet” voivat sisältää. Joidenkin raporttien mukaan niistä on löydetty raskasmetalleja ja grafeenia.

Tarkka detoksikaatio-ohje myrkkyjen poistoon voidaan antaa vain, jos tiedetään mistä aineesta on kyse.

Mikäli henkilöille on kehittynyt sydänlihaksen tai sydänpussin tulehdus, keuhkoveritulppa, halvaus tai muu vakava tila, hoito ja kuntoutus määräytyvät taudin mukaisesti erikoissairaanhoidossa.

Esittelemme alla neljä erilaista ohjelmaa, joita on käytetty myrkkyjen poistoon elimistöstä.

Tri Bryan Ardisin mukaan detoksikaatioon kuuluu:

 1. C-vitamiinia 5 g/pv viikon ajan, annos nostetaan 6 g/pv viikon ajaksi, jonka jälkeen annosta nostetaan ripuliin saakka, jonka jälkeen valitaan annos, joka ei aiheuta ripulia.
 2. Magnesiumia 500 mg/pv.
 3. Seleeniä 200 µg/pv, koska se on tärkeä glutationin aineenvaihdunnassa.
 4. Omenapektiiniä pulverina, 70 mg x 2 /pv. Tätä on käytetty Fukushiman ja Tsernobylin ionisoivan säteilyn uhreille.

   Näiden neljän aineen suositus perustuu kokemukseen ja tutkittuun tietoon. Aineet vähentävät oksidatiivista stressiä.

   Kehon korjaus koronarokotuksen jälkeen – koonnut tri Arie Avni

   (kääntänyt ja täydentänyt Tamara Tuuminen)

   Rokotteen sisältämien myrkkyjen poistumista kehosta edistää tee, joka on haudutettu aromaattisista yrteistä, kuten koiruohosta, tähtianiksesta, salviasta (marva), zatarista, mintusta, rosmariinista jne.

   Myrkkyjä poistaa kehosta myös vihreä cocktail (smoothie), johon voi laittaa salaattia, parsakaalia, sipulia, ja lisätä myös kusbaraa. Cocktailin voi makeuttaa banaanilla ja taateleilla.

   Keholle aiheutuneiden vahinkojen jälkeen keho yrittää itse vähentää tai korjata vaurioita. Siksi kannattaa säästää energiaa tähän korjaustyöhön eikä tuhlata sitä ahdistuksen aiheisiin ja häiritseviin ajatuksiin.

   Kehon palauttamiseksi normaaliin tilaan tarvitaan terapeuttista paastoa vedellä, kasvismehuilla tai kasviskeitoilla. Paasto voi kestää 3 – 5 päivää, viikon tai jopa pidemmän aikaa. On toivottavaa, että se tapahtuu asiantuntijan valvonnassa.

   Nuku niin paljon kuin keho tarvitsee.

   Sammuta televisio kokonaan, lopeta radion kuuntelu, sanomalehtien lukeminen ja vältä muitakin asioita, jotka saavat olosi tuntumaan ahdistuneelta.

   Jaa mahdollisimman paljon rakkautta läheisillesi, perheellesi, ystävillesi, parisuhdekumppanillesi.

   Meditoi.

   Urheile tavalla, joka ei vaadi liikaa energiaa, mutta parantaa verenkiertoa ja veren hapetusta.

   Vältä maitotuotteita.

   Suosi spelttivehnää gluteenirikkaiden lajikkeiden sijaan.

   Vähennä suurten kalojen kuten lohen ja tonnikalan kulutusta, koska ne sisältävät suuren määrän elohopeaa. Suosi pienikokoisia kaloja.

   Kehon D-vitamiinitason nostaminen maksimiarvoihin on erittäin tärkeää sairauksien ehkäisyssä. Sopiva taso on 120 nmol/L. Taso voidaan mitata laboratoriokokeella. D-vitamiinia kannattaa ottaa aterioiden yhteydessä. Näin se imeytyy paremmin.

   Ota mahdollisimman paljon C-vitamiinia (liposomaalisessa muodossa, jos mahdollista), kunnes ripuli alkaa. Ripuli on merkki siitä, että kehon kyllästystaso tälle vitamiinille on saavutettu, eikä sitä enää tarvitse ottaa. C-vitamiinia voi ottaa suuria määriä. Keho itse poistaa ylimääräisen C-vitamiinin ulosteen ja virtsan mukana. Jos on ripulia, annosta pienennetään tai pidennetään kahden annoksen välistä aikaa. Jos kunto ei parane, on annosta nostettava. (HUOM! Ihmisten, joilla on G6PD-entsyymin puutos, tulee noudattaa varotoimia eikä liioitella C-vitamiinin saantiaan. Heidän tulee kääntyä asiantuntijan puoleen.)

   Asetyylikysteiinin (N-asetyyli-L-kysteiini, NAC) suositus on 600 mg x 1–2 päivässä.

   Magnesium edesauttaa D-vitamiinin imeytymistä ja toimintaa kehossa. Myös hivenaineiden, kuten seleenin, mangaanin, sinkin ja kuparin pitoisuudet tulee olla tasapainossa.

   Raudanpuuteanemia pitää sulkea pois, B12- ja folaattipitoisuuksien pitää olla viitealueella. On hyvää tarkistaa myös B1, B2 ja B6 vitamiinien saanti.  

   Tri Arie Avni
   Puh. +97253-758-7035
   sähköposti: ariehavni@gmail.com 

   World Council for Health -organisaation mukaan kymmenen oleellisinta ainetta koronaviruksen piikkiproteiinin puhdistamiseen kehosta ovat:

   D-vitamiini, C-vitamiini, NAC (n-acetyylikysteiini), ivermektiini, Nigella siemenet, kversetiini (quercetin), sinkki, magnesium, kurkumiini ja maarianohdakeuute

   Tri Eleonore Blaurock-Buschin, PhD, kirjassa “The Natural Detoxification Program” kuvataan luonnollinen kehon puhdistamisohjelma:

   Kirjalle ei ole nettisivustoa, mutta sitä voi tilata.

   Perusohjelma on seuraava:
   Otetaan kaksi kertaa päivässä ennen ateriaa esim. porkkanamehun tai veden kanssa viikon ajan:
   – 500 mg C-vitamiinia
   – 200 IE E-vitamiinia
   – 250 mg L-kysteiiniä
   – 250 mg glutationia
   – kapseli lipoiinihappoa
   Puhdistusviikon jälkeen pidetään viikon tauko. Näin vuoroviikoin voidaan jatkaa kuuden kuukauden ajan.

   Yhteenvetona toteamme, että toimikaamme oman ja lastemme fyysisen ja henkisen terveyden hyväksi – ja ennen kaikkea käyttäkäämme tervettä järkeä. Meitä ei saa rokottaa aineilla, joita ei ole asianmukaisesti tutkittu.

   Pysykäämme terveinä!

   5.1.2023

   Koonnut Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäreiden ja tutkijoiden puolesta

   Tamara Tuuminen, kliinisen mikrobiologian erikoislääkäri, dosentti
   https://www.pelastetaansuomenlapset.fi 
   info@pelastetaansuomenlapset.fi 

   Kooste pdf-tiedostona: Koronarokotevaurioiden hoito 5.1.2023

   Viitteet

   World Council for Health suosittelee koronan piikkiproteiinista puhdistumiseen useita aineita: https://www.worldcouncilforhealth.org/resources/spike-protein-detox-guide

   Tohtori Zelenkon protokolla (akuutissa sairaudessa):
   https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0924857920304258?via%3Dihub

   https://chemrxiv.org/engage/chemrxiv/article-details/60c753ec4c89190f3bad43ca?fbclid=IwAR3zUk0vzcdNGnOeBCTJ5EOUPiQjbWQvZkzvtlbBrMIkBkEPf2AmQUYvdUw


   Jaa eteenpäin:

   Samankaltaiset artikkelit