PSL Artikkeli 9.3.2023

MIKSI SUOMEN EI TULE ALISTUA WHO:N MÄÄRÄYSVALLAN ALLE ?

Jaa linkkiä: https://pelastetaansuomenlapset.fi/miksi-suomen-ei-tule-alistua-whon-maaraysvallan-alle/

Pelastetaan Suomen Lapset- ryhmän erikoislääkäri Rauli Mäkelä kirjoittaa Maailman terveysjärjestö WHO:n valtapyrkimyksistä.

WHO ON MORAALITON

Lokakuussa 2013 aloitetiin WHO:n ohjauksessa Kenian naisten sterilointi salassa käyttäen peitetarinana rokotuskampanjaa vastasyntyneiden lasten jäykkäkouristuksen estoa. Hedelmällisessä iässä (15- 49v) olevia naisia alettiin massarokottaa vaikka he eivät olleet raskaana. Paljastui, että rokote oli huolella rakennettu cocktail, jossa jäykkäkouristusbakteerin myrkkyyn oli liitetty ihmisen istukkahormonia. Rokotus toistettiin niin monta kertaa, että toivottu sterilisaatio saatiin aikaan koska naiset alkoivat muodostaa vasta-aineita istukkahormonia vastaan samalla kun heidän vasta-ainetasonsa jäykkäkouristusmyrkkyä vastaan nousivat. Vastasyntyneiden jäykkäkouristusta ajatellen koko rokotuskampanja oli alkuaankin tarpeeton, koska Kenian neuvoloissa oli annettu jäykkäkouristusrokotus raskaana oleville naisille jo vuosikausia ennen mainittua WHO:n rokotuskampanjaa. Tätä asiaa käsittelevä video on nähtävänä osoitteessa https://positv.fi/videot/dokumenttielokuva/.

WHO:N PÄÄJOHTAJA ON ITSEVALTIAS JA ARVOSTELUKYVYTÖN

Toukokuun 24. päivänä 2022 ehdottoman salaisessa äänestyksessä ainoana ehdokkaana ollut Tedros Adhanom Ghebreyesus  valittiin toiseksi viisivuotiskaudeksi WHO:n pääjohtajaksi. Äänestysmenettely kuvannee hyvin järjestön läpinäkyvyyttä ja päätöksenteon avoimuutta. Heinäkuun 23. päivänä 2022 lääketieteellistä koulutusta saamaton Tedros  julisti apinarokon kansainväliseksi kansanterveyden hätätilaksi (PHEIC) vastoin oman asiantuntijakomiteansa (EC) mielipidettä. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun pääjohtaja poikkesi komitean mielipiteestä. Kuudessa aikaisemmassa kansainvälisen kansanterveyshätätilan julistuksessa pääjohtaja oli toiminut asiantuntijakomitean päätöksen mukaisesti.

Pääjohtajan päätös apinarokosta oli lääketieteellisesti käsittämätön, koska huonosti tarttuvaa apinarokkoa havaittiin rajoittuneiden länsi- ja keski-Afrikan alueiden ulkopuolella käytännössä vain miesten välistä seksiä harjoittavissa LGBTQI – yhteisöissä.

Asiasta raportoinut Lancet- lehti jää miettimään WHO:n pääjohtajan muuttunutta roolia ja sitä voidaanko niinkin tärkeän päätöksen kuin kansainvälisen hätätilan julistaminen uskoa arvaamattoman teknokraattisen järjestön asiaksi. https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(22)01437-4/fulltext

WHO ON SUUNNITTELEMASSA IHMISOIKEUKSIA POLKEVAA VALLANKAAPPAUSTA

WHO:n suunnitelmissa on alistaa kansalliset terveysviranomaiset käskyvaltansa alle ja saada aikaan mielensä mukaisia terveyssääntöjä, jotka ohittaisivat ja ylittäisivät jäsenmaiden omat lait.  Asiaa on valmisteltu vuosikausia ja sitä viedään eteenpäin kahta tietä:

 • valmistelemalla muutoksia pandemiasopimukseen (Pandemic Treaty)  ja
 • tekemällä lisäyksiä ja muutoksia kansainväliseen terveyssäännöstöön (IHR).  

Tuoreet ehdotukset lisäyksiksi ja muutoksiksi kansainväliseen terveyssäännöstöön ovat niin hälyttäviä, että valtamedian täydellinen hiljaisuus niistä on anteeksiantamatonta. Tässä joitakin poimintoja ehdotuksista:

 • WHO:n rooli muutetaan neuvoja antavasta määräyksiä antavaksi järjestöksi
 • toimiin voidaan ryhtyä ei vain todellisia vaan myös mahdollisia terveyshätätiloja vastaan
 • säännöistä poistetaan sellaiset käsitteet kuin ihmisarvo, kansalaisoikeudet ja -vapaudet
 • pakkorokotukset, eristykset, karanteenit
 • koko maailmaa koskevat terveyspassit
 • valtioiden itsenäisyyden menetys omaa kansanterveyttä koskevissa asioissa
 • sananvapauden menetys ja ”väärän” tiedon sensurointi
 • ennalta -arvaamattomat, määrittelemättömän suuret kulut jäsenvaltioille
 • valtiot velvoitetaan yhteistyöhön

Lähde: https://jamesroguski.substack.com/p/87a220ec-dcce-44d0-8c9c-3022278dad82

LL Rauli Mäkelä, Espoo

Jaa eteenpäin:

Samankaltaiset artikkelit