TIEDOTE 4.11.2021

Syyskuussa 2021 alkoi sosiaalisessa mediassa kiertää paljon huomiota saanut dokumentti, ns. Spartacus-kirje. Anonyyminä pysyttelevällä henkilöllä tai henkilöillä, jotka kutsuvat itseään nimellä Spartacus ja jotka kertovat laatineensa kirjeen, vaikuttaisi olevan hyvin laaja tietämys lääketieteestä, varsinkin SARS-CoV-2-viruksen aiheuttaman CoVID-19-taudin patofysiologiasta ja geeniteknologiaan perustuvien ”rokotteiden” fysiologisista haittamekanismeista ja vaaroista, sekä COVID-19-taudin leviämisestä ja asianmukaisemmasta hoidosta.

Spartacus-kirjeessä paljastetaan kytkökset amerikkalaisen pääimmunologin Anthony Faucin, lääke- ja bioteknologiayhtiön Modernan ja Kiinassa sijaitsevan Wuhanin virologian instituutin välillä. Kirjeen mukaan COVID-19-rokotteen tutkijoilla on myös suora kytkös aivo-tietokone rajapintatekniikkaa (“neural lace”) tutkiviin tiedemiehiin.  Lisäksi kirjeessä tuodaan esiin, kuinka pandemiaa käytetään tekosyynä länsimaisen yhteiskunnan laajalle poliittiselle ja taloudelliselle muutokselle.

Jos joku on janonnut kattavaa listaa korona-aiheisista lääketieteellisistä ja muista artikkeleista, niin tässä se on! Spartacus-kirjeen lopusta löytyy vaikuttavasti 550 lähdeartikkelia.

Alkuperäinen englanninkielinen Spartacus-kirje oli aikaisemmin katsottavissa tästä linkistä: https://mega.nz/file/HZNmyRKB#xF15FrsAEZkwBPi4tdUP5toBBqeRHDJJAHzZt6Hg_Qg

Alkuperäinen englanninkielinen Spartacus-kirje pdf-tiedostona: Spartacus letter.pdf

Spartacus-kirjeen suomennos Avoimessa Mediassa:
https://avoin.media/2021/11/04/spartacus-kirje/

Spartacus-kirje osin hyvin raflaavine näkemyksineen ei edusta Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäriryhmän virallista mielipidettä. Se antaa silti paljon uusia näkökulmia ja kokonaisvaltaista käsitystä COVID-19-epidemiasta rikoksena, joten suosittelemme kirjeen lukemista.

Ystävällisin Terveisin

Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäriryhmä
www.pelastetaansuomenlapset.fi

Jaa eteenpäin:

Samankaltaiset artikkelit