PELASTETAAN SUOMEN LAPSET
Riippumattomien lääkärien ja tutkijoiden järjestö

TIEDOTE 2.9.2022

SAIVATKO TIETEELLISET TODISTEET KORONAROKOTTEIDEN VAARALLISUUDESTA KANSANEDUSTAJAT HILJAISIKSI?

Kansanedustajat erikoislääkäri, LKT Mia Laiho ja terveydenhuollon maisteri Sari Sarkomaa esittivät 28.5.2022, että syksyllä käynnistettäisiin uusi COVID-19 rokotuskierros, jotta vältettäisiin uusi epidemia[1]aalto.

Lääketeollisuuden rahoituksesta riippumattomista lääkäreistä ja tutkijoista koostuva Pelastetaan Suomen Lapset -järjestö (PSL) on jyrkästi eri mieltä kansanedustajien Laiho ja Sarkomaa kanssa ja lähetti heille kirjeen 21.6.2022.

Kirje alkaa näin:

”Kertyneen kokemuksen valossa vastustamme näiden kokeellisten tuotteiden käyttöä koko väestöön, ei ainoastaan lapsiin. Laajaan tieteelliseen näyttöön nojaten pidämme koronarokotteita tarpeettomina, tehottomina ja terveydelle vaarallisina. Mikäli niiden käyttöä on millään muotoa tarkoitus jatkaa tai kannustaa, pyydämme vastaamaan kysymyksiimme ja toimittamaan meille tieteelliset todisteet, jotka osoittavat esille tuomamme tieteellisen näytön vääräksi, ja että huolemme ovat aiheettomia.”

Kansanedustajat Laiho ja Sarkomaa eivät ole tähän päivään (2.9.2022) mennessä vastanneet / pystyneet vastaamaan kirjeeseen.

PSL lääkärit toivovat, että kansanedustajien hiljaisuus tarkoittaa sitä, että tieto on mennyt perille ja lähtenyt leviämään kollegoille ja sitä kautta vaikuttamaan myönteisesti päätöksentekoon.

Voit tutustua PSL-kirjeeseen kokonaisuudessaan ja tieteellisiin perusteisiin osoitteessa:
https://pelastetaansuomenlapset.fi/wp-content/uploads/2022/09/Kirje-kansadustajille-Laiho-ja-Sarkomaa.pdf

Ystävällisin Terveisin

Pelastetaan Suomen Lapset -järjestö
www.pelastetaansuomenlapset.fi

Lisätiedot ja haastettelupyynnöt:
info@pelastetaansuomenlapset.fi

Jaa eteenpäin:

Lue myös: