Tiedote 14.9.2021

Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäriryhmä sai 4.9. julkisuutta, kun Helsingin Uutiset haastatteli ryhmän jäsentä, psykiatrian erikoislääkäriä Nina Kristiina Honkasta otsikolla ”Näin lasten koronarokotuksia vastustava lääkäriryhmä toimii Suomessa – helsinkiläinen erikoislääkäri kertoo, miten ajatusmaailma näkyy hänen vastaanotollaan”.
Linkki artikkeliin: https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/4280381

Tämän jälkeen lehti halusi tehdä aiheesta vielä jatkojutun ja lähetti Honkaselle tarkentavia kysymyksiä: mistä haittavaikutuksista ryhmä on ollut erityisen huolestunut, ja mitkä ovat niistä yleisimpiä, jotka rokotteen ottajan tulisi tietää. Auttaakseen toimittajaa saamaan riippumatonta tietoa Honkanen lähetti hänelle tyhjentävän vastauksen tieteellisiin tutkimuksiin ja analyyseihin perustuvine
lähteineen.
Linkki Helsingin Uutisille lähetetty vastaus-tietopaketti:
https://pelastetaansuomenlapset.fi/tietopaketti-koronarokotusten-vaaroista-yms-jonka-helsingin-
uutiset-sensuroi-haastattelusta/

Toimittaja ei kertonut yksityiskohtia, miten oli aikonut jutun rakentaa, vaikka
Honkanen sitä nimenomaisesti pyysi.

Jutun Honkanen sai luettavakseen ilman ennakkovaroitusta vain muutama tunti ennen lehden painoon menoa keskellä työntäyteistä päivää. Sen vuoksi hän ei antanut lupaa jutun julkaisemiseen vaan pyysi sen siirtämistä seuraavaan lehteen mutta turhaan: lehti oli mennyt painoon ilman hänen suostumustaan, ja jutussa oli yllätykseksi haastateltavana myös THL:n ylikääkäri Hanna Nohynek.

Linkki Helsingin Uutisten nettiartikkeliin ”Lääkäriryhmä vaatii lasten ja nuorten rokotusten lopettamista – näin THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek vastaa väitteisiin”:
https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/4288834

Tarkoitushakuisessa jatkojutussa ei lainkaan oteta esille tieteellisiä asioita, joita Honkanen oli esittänyt vastatessaan jatkokysymyksiin. Jutussa viitataan vain hyvin lyhyesti rokotteiden lyhyeen kehitysaikaan, vakavan tautimuodon riskiin ja hedelmällisyysvaikutuksiin. Kaikkiin näihin THL:n Nohynek pääsee esittämään perusteettomat vastaväitteensä rokotteiden tarkoista tutkimuksista ja turvallisuudesta, ilman mitään todistusaineistoa.

Mitä tästä opimme? Sen, miten valtamediaa ja virallista linjaa edustavat mediat sensuroivat terveydenhuollon ammattilaisten kuten professorien, tohtoreiden, dosenttien ja erikoislääkäreiden riippumattomaan tieteeseen perustuvat eriävät näkemykset täysin tai ainakin vääristelevät heidän sanomaansa. Olennaiset asiat jätetään sanomatta, ja virallisen tahon edustajille annetaan aina etulyöntiasema ja mahdollisuus toistaa samoja valheellisia mantroja, joita he ovat toistaneet jo aivan
koronakriisin alusta saakka.

Jaa eteenpäin:

Lue myös: